Ciosek 2048 Napisano 2 Grudnia 2019 Witam areniakow! Chciałbym poznać wasze opinie dotyczące zdobywcy złotej piłki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T0M3K 501 Napisano 2 Grudnia 2019 Ja odniosę się trochę do innej sprawy, a nie do samego zdobywcy, według mnie Lewandowski i jego 8 miejsce to ŚMIECH, człowiek który bije rekordy Bundesligi ma dopiero 8 miejsce w rankingu? osoba która strzela tyle bramek? Żenada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SzefGonzix [t] 98 Napisano 2 Grudnia 2019 Amatorszczyzna odwalona lewy powinien być przynajmniej w top 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rajek1910 238 Napisano 2 Grudnia 2019 Smutno mi dzieci z fb co płaczą że lewy nie dostał złotej piłki. 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dover 486 Napisano 2 Grudnia 2019 3 minuty temu, rajek1910 napisał: Smutno mi dzieci z fb co płaczą że lewy nie dostał złotej piłki. A ty kim jesteś, że mówisz na kogoś dziecko? Mnie nie interesuję piłka nożna, więc obojętnie dla mnie które Lewandowski ma miejsce. 1 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikru 1049 Napisano 2 Grudnia 2019 (edytowane) bardziej do calej gali sie odniose: Mahrez w top 10 X D Sterling o wiele bardziej zaslugiwal na top 10, lewy na 8 to tez smiech. Chlop co rok wykreca szalone liczby i jest za takim cr7 ktoremu na gale przyjechac sie nie chce XD. Messi z dupy dostaje pileczke mimo, ze VVD zdecydowanie byl lepszy w cakym roku. Sama w sobie gala tez lipna, 30 minut mowia jakie to pilkarki nie sa zajebiste wszystkie na srodeczek a jutro i tak przegraja 5-0 z chlopcami u-15. Drogba jako jedyny trzymal poziom tej gali jako bardzk dobry prowadzacy. zlota pilka z roku na rok to wiekszy sciek(: Edytowane 2 Grudnia 2019 przez Mikrus wpisalem lewy na 10 a nie 8 2 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
spanko 1160 Napisano 2 Grudnia 2019 (edytowane) 1. XDDDDDDDDDDDDD MESSI KTÓRY no dobry sezon i wygrana ligi HiszpańskiejXD? to już nam wszystko kończy dzięki 2. Miejsce Vigril XD? gość jest kotem cały rok 10/10 i drugie miejsce? Przypominam że na Anfilled Messi dostał tak porządny wpierdol od niego że to szok! 3.Ronaldo który miał najgorszy okres w swoim życiu na 3 XD? Czy ja tego nie rozumiem gość ma jak na niego średnie statystki plus wygrywa tylko Serie A gdzie w sumie to nic nadzwyczajnego bo Piemonte Calcio robi to któryś rok? 4. Sadio Mane ale ok 5. Salah ale ok 6. Mbappe X_DDDD gość robi wszystko co się da a i tak tylko 6 miejsce XD???????????????????????????????????????? 7. Alisson to zrozumiałem. Jedyny bramkarz w top 10 gratki 8. XDDDDDDDDDDDDDDD tego to ja nawet nie komentuje gość napierdala jak z armaty. Cały rok się stara i kurwa nic cytując Pawła Delorda Szable 9. Bernardo Silva nie wiem co on tam robi dla mnie to jest śmiech na sali tak w sumie dobry sezon wygrana Premier League daje 9 miejsce wow :pog: 10 Mahrez w top 10 XD? za co że jest nikim tak bardzo w City? Jakie moje zdanie złota piłka opiera się o rozgłosie piłkarza i tyle pozdrawiam serdecznie! BTW VIGRIL > MESSI POLECAM SOBIE ZOBACZYĆ PÓŁFINAŁ LM A i moje top10 1.Van Dijk 2. Messi 3. Mbappe 4. Ronaldo 5. Salah 6. Mane 7. Lewandowski 8. Alisson 9. Arnold 10. Sterling Edytowane 2 Grudnia 2019 przez ravii 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetsuya 198 Napisano 4 Grudnia 2019 Niby okej każdy gra na swoim poziomie i taakie mu dali miejsce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach