Lordek Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Nick:Lordek:* Imię:Bartek Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: Poniewaz chce polnowac ludzi na serverach i aby nie psuli innym rozgrywki:) Doświadczenie w adminowaniu:mialem sporo razy admina na roznych serverach mialem admina na v2 i mam doswadczenie Ile czasu poświęcam forum dziennie:Tyle co gram a wiec sporo jakies 2-3godziny Link GT: OLD - OLD - Znajomość SM: 7/10 Link do profilu steam:https://steamcommunity.com/id/xkettlerx/ Mikrofon:Tak Mutacja głosu:Tak Kontakt:Ts3,Discord,forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Aplikant musi mieć co najmniej 150 postów na Forum. Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Aplikant musi aktywnie grać na serwerach. + brak linków gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 2 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi