Wrobel Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Nick: wróbelki Wiek: 16.5 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: niewiem np bywam durz na hns#2 jak nima adminuw chcałbym byc admnem zawsze chciałem byc adminem Doświadczenie w adminowaniu: srednie Jak długo gram w CS:GO?: 2lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczorem czasem rano Link GT: niemam Znajomość SM: dobrze Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198806712626/ Mikrofon: )tak Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 brak okreslonej znajomosci sm oraz brak GT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 29 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi