LaSaGnA Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Nick: lasagna^^ Nick admina: TomSoneK Długość bana: 1dzień Data i godzina: 23:29 Serwer: jailbreak Powód bana: Otóż została na mnie napisana skarga za " info na tsie" gdyż takowego nie było. Kostkowi chodziło o to, że cyt: "Sytuacja z 8 rundy stoję a ściana gdy inni mają pozycje buntu, chłop leci odrazu na mnie z prefire i mnie zabija - (lasagna)" Gdybym miał info to bym nie patrzał na miejsce za ścianą po lewo tylko odrazu sie w niego wbił, a ja sprawdziłem wszystkie możliwe miejsca gdzie mógł być Kostek co widać na demku więc dla mnie ban jak najbardziej bez podstawny, poza tym jakbym miał info to bym nie pisał odwołania bo bym wiedział, że źle zrobiłem. Proszę jeszcze raz o powtórne obejrzenia demka i zmianę decyzji w stosunku do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 23 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 ludzie są cwani,żeby nie było że dostaleś info sprawdzałeś inne pozycje siedząc z nimi na tsie bierzesz udział w przestępstwie sprytnie chcesz dostać UB lecz ci się nie uda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2019 Teraz, Nitrek napisał: ludzie są cwani,żeby nie było że dostaleś info sprawdzałeś inne pozycje siedząc z nimi na tsie bierzesz udział w przestępstwie sprytnie chcesz dostać UB lecz ci się nie uda. lepszego argumentu nie mam,a poza tym jakby to był słuszny ban to bym nie pisał żadnego odwołania i nie tracił na to czasu, lecz infa zadnego nie dostałem. Poza tym ty nie sprawdzasz pozycji? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKJ Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) 10 godzin temu, LaSaGnA napisał: lepszego argumentu nie mam,a poza tym jakby to był słuszny ban to bym nie pisał żadnego odwołania i nie tracił na to czasu, lecz infa zadnego nie dostałem. Poza tym ty nie sprawdzasz pozycji? Jak na moje piszesz prośbę o UB z myślą że Ci ktoś uwierzy, że jesteś niewinny. Zgadzam się z werdyktem @ filiW 100% I dla mnie brak UB Edytowane 24 Listopada 2019 przez SKJ 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LaSaGnA Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 2 minuty temu, SKJ napisał: Jak na moje piszesz prośbę o UB z myślą że Ci ktoś uwierzy, że jesteś niewinny. no bo jestem niewinny ale faktycznie najlepszy dowód to jest ss, że siedzę z nimi na tsie. Żałosne, tyle moge powiedzieć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fili Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Tego demka już nie ma. Poczekasz aż ci się skończy ban. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi