Zwariowany_WEGIEL Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Nick:Zwariowany WEGIEL Wiek:14.5 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Uważam iż powinienem zostać adminem ponieważ lubię mówić osobą które nie przestrzegają regulaminu Żeby go przeczytały.Napisałem podanie aby spróbować Doświadczenie w adminowaniu: Byłem już nie raz adminem na innych serwerach i się bardzo dobrze sprawowałem Jak długo gram w CS 16?:4lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:15 . 19 Link GT: Wyśle w Komentarzu Znajomość AMXX: Takie 5/10 Mikrofon: Tak Mutacja głosu:Tak Czy posiadasz cs 1.6 na steam?: nie Czy przeczytałeś regulamin Admina?:Tak mam to nawet wydrukownego na ścianie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Brak gt. masz dac w podaniu nie w komentarzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 14 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi