ReT 50 Napisano 8 Listopad Link do steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198414416362/ Link do steam oskarżonego: Musiał bym dać połowe serwera Nick oskarżonego: ❤_M4GiSt3r❤ i Marek Kruszel_ a reszty nicków nie pamiętam Opis sytuacji: Brak kultury, obrażanie i nadużywanie mikrofonu Serwer: HNS#2 Dowody: Demko z mapy seek_sponge_bob około godziny 14:30 (nie byłem na początku mapy więc nie wiem jak było na początku ale to są jedni z największych toxiców na serwerze wiec pewnie też się obrażali) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leon 86 Napisano 8 Listopad Z tego hns robi się jb 2 3 Dodane przez Mikrus, 8 Listopad Spam, ciesz sie, ze nie mam dostepu do warnow, bo bys zarobil za ciagle spamienie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiu_HACKER 51 Napisano 8 Listopad (edytowane) Bo nie powiem kto złożył propke aby mikro przed mutacją było dozwolone. (Sorka za spam moderatorzy ) Edytowane 8 Listopad przez wiesiu_HACKER 1 Dodane przez Mikrus, 8 Listopad Nie ma co tego tutaj pisac, spam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hemoglobina 600 Napisano 10 Listopad ❤_M4GiSt3r❤ - Mute 2880 min Kultura. Do nadania Marek Kruszel - Mute 1440 min Kultura. Do nadania KolegaFORMER - Mute 120 min Kultura. Do nadania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiesiu_HACKER 51 Napisano 10 Listopad Marek Kruszel-nadane ❤_M4GiSt3r❤- nadane (Moderatorzy możecie te 2 posty w 1 ?) 1 Dodane przez raveN, 10 Listopad Done. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magister 2 Napisano 10 Listopad RET- to kurwa 2 Dodane przez raveN, 10 Listopad Obraza, spam. Zostaw to dla siebie, nic nie wnosisz do tematu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raveN 1070 Napisano 10 Listopad Skarga została przyjęta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach