Azazel.exe Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nick: Pk I Azazel.exe Nick admina: J0K3R Długość bana: Pernamentnie Data i godzina: 24.01.2019 00:54 Powód bana: Czitujesz Mapa: cs_wiocha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0K3R Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Wcześniejsza mapa Mirage 2:50 - Wcelowany w okno 5:30 - Jakby widział mnie w Connector'ze 7:20 - Jak dla mnie to jakby go widział 19:20 - Wcelowany 22:00 - Dziwna akcja 23:30 - był wcelowany w gościa 24:00 - patrzył non stop w skrzynki następnie dziwna akcja na CT spawnie. Mapa Wiocha 01:00 - Tu tak samo dziwna akcja 3:20 i 4:30 - wcelowany w terrorystę. 5:40 - widział ich 2 7:00 - widzi przez ścianę. 7:50 - tak jakby wiedział że są tam we 2 9:30 - według mnie widział go przez ścianę Prosiłbym o sprawdzenie tego przez UBT, tyle ode mnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Azazel mimo , że nic nie mam do Twojej osoby wręcz przeciwnie wydajesz się miły i ogarnięty no ale demko mówi samo za siebie. Nie tylko na tej mapie jak i na kilku innych miałeś bardzo szybkie i zdecydowane reakcje - strzelałeś zanim zobaczyłeś ( to Cię zmyliło). Ponadto wiele razy byłeś wcelowany już z respa i wcale z tym się nie kryłeś Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel.exe Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 ... Poprostu sprawdzam miejscu które są oczywiste. I strzelam szybciej czasami bo istnieje taki magiczny przedmiot jak słuchawki ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nawet jeśli ktoś chodzi na szifcie od początku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel.exe Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Dam ci przykład z mirage: Gdy idziesz midem to pierwsze miejsce jak wychilisz to ? Okno raczej ...A póżniej connector 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEus Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 A jak na de_dust2? Weź mi napisz to sobie zapisze - przyda się na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeezy/lahman Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Jak dla mnie Azazel jest totalnie czysty a te akcje są zupełnym przypadkiem. Widać, że gracz wie na czym polega granie w cs i ma doświadczenie a nie tylko bieganie i strzelanie ;d. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
desza Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 @ Dankpoprosił mnie o obejrzenie tych demek. Według mnie Azazel jest czysty. Przez czas trwania dwóch map wydarzyły się tylko dwie nienaturalne akcje. Jest to zbyt mało, żeby dać bana. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Gracz zostaje odbanowany. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi