GofergryplMX Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 Nick: Death Run 2 Nick GoferGRYPLMX ArenaSkilla.pl Wiek:13 jestem dobrą miłą i pomagającom osobą która pomoże każdemu kto ma sprawe wyzywania cheatowania i itp Doświadczenie w adminowaniu:zajmuje się tym od minecrafta kiedyś nawet w inny grach Jak długo gram w CS:GO?: długo ale dostałem na innych konta vacki przez kolege który mi na nie wbił W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: po szkole zawsze o 14-15 do nawet 21 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) mam ok 5 godzin bo mam vaca przez kolege Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) tak Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198891433315/ Mikrofon: Tak Kontakt: email [email protected] i jeszcze discord GaZe GofergryplMX#0748 Czy przeczytałeś regulamin Admina?:tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 24 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2019 5. Jeśli gracz, który ubiega się na stanowisko Admina, miał kiedykolwiek blokadę VAC w CS:GO i są na to dowody, podanie zostaje automatycznie odrzucane. §5.6. Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości AMXX/SM*) na poziomie co najmniej 2/10. §5.1. Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi