rzuffik Opublikowano 18 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) (Nie wiedzialem gdzie napisac, wiec pisze tutaj.) A wiec tak... Chciałbym przeprosić za moje zachowanie poniżej wymienione osoby, jak i te które jak kolwiek urazilem. Z Administracji: -Mikrus -Cyra -Mow mi pompka -Ciosek -SKJ -Raven -Sadystka -Hemoglobina -KopuS - Oraz wszyscy o których zapomniałem. Z Graczy: -Saturday -Birthday -Arczi -Cobler -Kigg Oraz tych o których zapomniałem. Bardzo przepraszam za moje zachowanie, które nie było najlepsze, nie potrzebnie czasami powiedzialem pare slow za duzo. Szczerze to chciałbym się pogodzić, bo poprostu nie chce sie juz wyzywac itp. Szczególne przeprosiny dla -Arczi -Saturday -Birthday -Kigg -Mikrus -Sadystka -Raven -Sk4n3r Edytowane 18 Października 2019 przez rzuffik 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 20 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2019 podbijam i zamykam ;v Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi