rzuffik Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Czesc jestem z wami juz ok 2-3 lata. Najpierw zaczynalem z serwerem DRv1, grałem na nim ok. Rok potem miałem troszke dłuższą przerwe, i wróciłem niedawno na DR i JB. Serwerownia jest ogólnie fajna, lecz jedynie niektórzy gracze są toksyczni, i wyzywają bez powodu, a gdy ich się zacznie wyzywać to płaczą. Ogólnie większość z Administracji jest spoko, serwery są dobrze zrobione, lecz brakuje mi Base Buildera, lecz może będzie w przyszłości. Jak najbardziej polecam, i zachęcam do grania :). 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 5 godzin temu, rzuffik napisał: Serwerownia S I E C KURCZE S E R W E R O W nie serwerownia 5 godzin temu, rzuffik napisał: gracze są toksyczni sam nie lepszy jestes btw 5 godzin temu, rzuffik napisał: lecz brakuje mi Base Buildera, lecz może będzie w przyszłości. Nie bedzie, byl juz tutaj to serwer byl bardziej martwy niz chatbox Opinia slabiutka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teygo Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiarz Opublikowano 17 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Taka sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcekubus Opublikowano 28 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2019 superancki serwer pozdrawiam z rodzinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi