Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na Admina

Udostępnij

bennykuleczka

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: benny kuleczka
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Myślę że sprawowałbym się ponieważ miałem już admina na wielu serwerach i bardzo mnie chwalili, z tego co myślę to mam dobry kontakt z graczami (może nie z wszystkimi bo niektórzy mnie mogli jeszcze nie poznać), staram się też rozwiązywać różne konflikty w sposób spokojny, bez wulgaryzmów itp, oraz widziałem że potrzebujecie pilnie osób do administracji więc postanowiłem się zgłościć. Co racja mam mało godzin na tym serwerze i myślę że to będzie dla was problem no ale zawsze możecie zrobić jakiś okres próbny czy coś. :))
Doświadczenie w adminowaniu: Jak wcześniej wspomniałem miałem admina na dość wielu serwerach. Przeważnie było to deathrun, ffa, only awp itd ale jailbreak też się trafiło. Ogólnie adminem już byłem w wieku 12 lat i wtedy nie było jakichś problemów i do teraz staram się wspomagać inne serwery.
Jak długo gram w CS:GO?: 8 lat
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 10 - 16, 18 - 22 (praktycznie cały dzien ale to mniej więcej do końca października ponieważ potem wchodzi nauka więc będę w 16:30 - 21:30)
Link GT: Jak wcześniej wspomniałem może was nie zadowolić mój czas na tym serwerze ale może się uda. https://www.gametracker.com/player/benny%20kuleczka/137.74.7.15:30050/
Znajomość SM: 5/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198943830863/
Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

:)

1) Zielony kolor jest zarezerwowany dla moderatorów 

2) Aplikant musi mieć przegrane 24h na serwerze lub miec 40 postów na forum

3) Aplikant musi grać aktywnie na serwerze

400minut to za mało zwlaszcza jeżeli chodzi o jb, ostro podciagnij aktywność, daj sie poznać na serwerze i złóż podanie ponownie za jakiś czas

• Smutne. 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności