Matiees Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 (edytowane) Propozycja to: Dodanie na sieć ArenaSkilla.pl serwer Minecraft. Treść: Myślę że ta propozycja będzie wykonana, dużo graczy też gra w Minecraft nie tylko CS nie zapominajmy że grają dzieci i dorośli. Na arenie nie musi być wszystko też związane z CS może i też być to Minecraft. Mogę być major adminem tego serwera. Bardzo chcę pomóc by na arenę zbierało się jak najwięcej osób. Dodatkowe prośby / informacje ( Dodane przeze mnie ) : Myślę że to najlepiej było by na wersję 1.14. By było dużo slotów by każdy mógł zagrać na niesamowitym serwerze i na sieci ArenaSkilla.pl. Najlepsza nazwa dla tego serwera to po prostu ArenaSkilla.pl Nic więcej. Tyle ode mnie. Mam nadzieję że to się wykona. Pozdrawiam, Matiees Edytowane 6 Października 2019 przez Matiees Drobna popraweczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Był, nie sprawdził się i stał pusty, póki co nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 6 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2019 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi