LMAO Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Nick:☆LMAO™ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwerze. Sądzę,że nie ma zbyt dużo aktywnych adminów Doświadczenie w adminowaniu: Niestety nie lecz nie jestem w tym "zielony" Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram od ponad 3 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: zazwyczaj jestem na serwerze o godzinach od 16 do 01:00 codziennie (mogę wbić jeżeli będzie potrzeba ) Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198449140798/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Brak linku GT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikru Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi