LMAO Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Mój nick: ☆LMAO™ Dlaczego ja miałbym dotać admina....już tłumacze Na serwerze jestem codziennie,pomagam różnym nowym osobą które nie znają komend,jestem osobą kulturalną i umiem podejmować rozsądne decyzje, Myślę ,że gdy dostane admina na serwerze będzie dużo mniej osob ktore utrudniają gre innym osobą ... Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku Chciałbym pozyskac admina na serwerze awp,na ktory często uczęszcza "ThE.EnD,RUPTAK i wiele wiele innych pozytywnych mordeczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 brak wzoru, kosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 25 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi