Bobciowski Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Nick:Bobciowski Wiek:15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Często jestem na serwerze i widze ludzi ,którzy nie przestrzegają regulaminu i chce w ten sposób dopilnować porządku. Doświadczenie w adminowaniu: Bylem kilka razy Jak długo gram w CS: od 6 lub 7 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 15 do 22 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Bobciowski/80.72.41.158:28004/ Znajomość SM: 5/10 Mikrofon: Posiadam Kontakt: steam,ts,discord Czy przeczytałeś regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Aplikant musi grac aktywnie na serwerze + 24h przegrane na serwerze lub 40 postów forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 24 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi