Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie na admina | Kuzyn_Lucian

Udostępnij

Kuzyn_Lucian

Wybór  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kuzyn na admina ?

• Tak
      1
    • Nie
      3
    • Nie wiem
      0

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach)Kuzyn Lucian
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)Szczerze mówiąc ledwie wszedłem na serwer już zachciało mi się pisać podanie. Nie to, że jakiś napalony jestem na to stanowisko tylko naprawdę długo tego moda już jakieś 2 lata. Co prawda na serwerze nie mam zbyt dużego stażu, ale szybko nabijam godzinki. Posiadam admian na wielu serwerach np. na takim serwerze base builder albo arence (która niestety upadła). Jestem summiennym i sprawiedliwym graczem. Nawet jeśli przeczytam regulamin to będę się do niego stosował, ale niestety lub stety jestem tego typu graczem, że nawet jeśli w regulaminie jest podane, że ktoś powinien dostać za coś bana to ja i tak mu daję szansę (w sumie nie wiem, czy to dobrze) Wchodząc na serwer też od razu mi się spodobał, więc zakupiłem  (to znaczy napisałem do jednego z Adminów)
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)
Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO gram aż ponad 3 lata (w CS 1.6 grałem od 4 roku życiu :D)
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Jestem w stanie być na serwerze w godzinach wieczornych około godz. 17 do 21 (coś takiego)
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków)Gram tak krótko że nawet jescze owy Game Tracker mnie nie uznaje (jeśli odrzucicie moje podanie to najpewniej za brak stażu, ale zapewniam, że nadawałbym się na owe stanowisko)
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)7/10(Jestem właśnie w fazie tworzenia co jakiś czas swojego serwera o tematycze deathrun na razie średnio mi idzie, ale powolo do przodu)
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198983669959/
Mikrofon: (Tak/Nie)Oczywiście TAK

Mutacja głosu: (Tak/Nie;) Nie dotyczy kobiet)TAK
Czy przeczytałem regulamin Admina?:TAK

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności