szefxkacp Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/xKacpersky1337/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/profiles/76561198990431393/ Nick oskarżonego: @ rzuffik Opis sytuacji: Admin rzuffik dał mi bana za skracanie podczas gdy był w tt i nie miał pewnośći czy skracam czy nie. Obok mnie leciał @ MiczuMily który widział że nie skracałem, a najlepszy admin rzuffik dal mi tak z buta bana na 30 minut nie widząc praktycznie tej sytuacji. Po 3 minutach dał mi ub bo się przestraszył że dostanie dengu Serwer: drv1 Dowody: demko z mapy deathrun_extreme oraz @ MiczuMily Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Moj blad, odrazu po banie gracz dostal unbana, pomylilo mi sie, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Zbyt pochopne zachowanie ale to zostawiam dla m@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzuffik Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 No tak, tylko ze wskoczyl na taki pojemnik wielki, i to wygladalo jak by skrocil z dolu i wskoczyl na wyzszy poziom, sorrki bardzo, moja pierwsza i mam nadzieje ze ostatnia pomyłka, po czym sobie uswiadomilem ze jednak widzialem jak wskoczyles z gory na pojemnik i sobie poprostu wskoczyles jak by bez skracania, bardzo przepraszam Kacpersky, zbyt pochopnie zareagowalem, przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Nie działaj jeśli nie masz pewności, na dengu to raczej nie jest, ale zostawiam m@. Skargę zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal645 Opublikowano 19 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Tak samo było z jakimś adminem Ale już nie pamiętam jakim. Do wszystkich adminów jeżeli nie macie pewności w 100% czy gracz łamie regulamin to nie dawajcie banow. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi