pumbacycu Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Nick: pumba&cycu Imię: Andrew Wiek: Siedemnaście lat. Dlaczego ja mam otrzymać global admina?: Iloraz inteligencji wyższy od większości graczy tego serwera, oprócz tego umiem dostosować swoje zachowanie pod wybraną posadę i adekwatnie do różnych sytuacji. Posiadam także wysoki poziom ortografii oraz interpunkcji w porównaniu do tych je***ch idiotów, co nawet przecinka nie potrafią w dobrym miejscu postawić. Jestem tolerancyjny pod każdym względem - nie wytykam nikomu narodowości, orientacji (jak jeden administrator tego serwera :)), poglądów politycznych i innych rzeczy podobnych do wcześniej wymienionych. Co najważniejsze - nie jestem nerdem czy innym człowiekiem, który się mści w świecie wirtualnym, więc nie spinam pośladów o byle co, w przeciwieństwie do niektórych, wysoko posadzonych ludzi na tym serwerze. PDW :DDD Doświadczenie w adminowaniu: Miałem kiedyś helper'a na serwerze jasmc w minecraft, do tego support'a na pylife w mta:sa. Jak długo gram w CS:GO?: Cztery lata (na wszystkich kontach z 3k godzin). Ile czasu poświęcam forum dziennie: Dużo Link GT: Nie chce mi się szukać. Znajomość SM: 10/10 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198978415964/ Mikrofon: Tak (zaje*isty - Scarlett) Kontakt: discord - j0shva#4385. 1 1 Obraza/wulgarność Przez PiKe, 30 Sierpnia 2019 usuwam numer telefonu, nie wiadomo czy jest twój a śmiem tak twierdzić po całości podania, tak czy inaczej prywatność Przez PiKe, 30 Sierpnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 6 minut temu, pumbacycu napisał: Ile czasu poświęcam forum dziennie: Dużo Rejestracja: środa o 19:04 6 minut temu, pumbacycu napisał: Link GT: Nie chce mi się szukać. wiele wyjaśnia dodam dla formalności: Aplikant musi mieć co najmniej 150 postów na Forum. Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Aplikant musi aktywnie grać na serwerach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2019 Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi