yohny Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Nick: yohnyNick oskarżonego: Fenomenalny (admin)Opis sytuacji: Administrator zachowuje się nagannie, wyzywa mnie oraz innych graczy, zmutować go zgodnie z regulaminem nie mogę, dodatkowo kiedy powiedziałem, że idę pisać skargę otrzymałem taką wiadomość: "★ [SP] Traucer ★ [Lvl: 425] Fenomenalny. ArenaSkilla. : forum http://arenaskilla.pl i ssij psie"Dowody: demko z godziny ok. 13:05-13:10 mapa deathrun_cold_desert (chyba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungStaryPijany. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yohny Opublikowano 19 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 + na mapie deathrun_stone nie pierwszy raz zmienia mape na życzenie graczy BEZ GŁOSOWANIA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Yes Tak było i chuj ci na łeb i elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungStaryPijany. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 6 minut temu, Fenomenalny. ArenaSkilla.pl napisał: Yes Tak było i chuj ci na łeb i elo To Niezły Admin Z Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiechu Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Brak poszanowania dla graczy jak i innych adminów Masz tu fragment regulaminu: 4. Admin ma obowiązek zawsze zachowywać kulturę wobec Graczy oraz reszty Adminów - nie obraża nawet nagminnie zachowujących się i łamiących regulamin Graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenomenalny Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 1 minutę temu, Ciapek napisał: Brak poszanowania dla graczy jak i innych adminów Masz tu fragment regulaminu: 4. Admin ma obowiązek zawsze zachowywać kulturę wobec Graczy oraz reszty Adminów - nie obraża nawet nagminnie zachowujących się i łamiących regulamin Graczy. No wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Degrad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapi. Opublikowano 19 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi