Pentium Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Pentium Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem doświadczonym graczem 2400h, miałem supreme aktualnie LEMik, baaardzo dużo czasu aktualnie spędzam na waszych retakach dlatego sądze że jestem godnym kandydatem. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) W csie żadne Jak długo gram w CS:GO?: 2k15 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: We wakacje cały dzień po wakacjach pewnie po 14 / 16 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Mimo braku wcześniejszego adminowania rzecz jasna nie znałbym się na komendach sm, aczkolwiek wujek google mnie tego nauczył więc myślę że jest 2/10 i sobie z komendami poradzę, to nic trudnego Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Pentium3k/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiKe Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Brak linku GT. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi