patrickjones Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nick: jones Nick admina: Nice female body <3 Długość bana: perm Data i godzina: nie wiem Serwer: deathrun v2 klasy 80.72.41.158:28004 Powód bana: "ab, przykro mi" Mapa: nie wiem W konsoli jest napisane że zbanowany nick to Julia<3. Stawiam, że to ban nie do mnie, a żadna Julka u mnie nie grała. Na serwer wchodze raz na ruski rok, żeby trochę poskakać, dzisiaj chce wejść a tu ban. W Polsce mało deathrunów zostało, szkoda by było żebym miał do dyspozycji o jeden mniej. Server # 49 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Nice female body <3. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Julia<3 [AMXBans] Reason : ' ab , przykro mi ' [AMXBans] You can complain about your ban @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Your SteamID : ' VALVE_0 : 4 : 1643036528 ' [AMXBans] Your IP : ' 88.156.129.106 ' [AMXBans] =============================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 8 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2019 Zresetuj router/modem i napisz, czy pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 13 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi