xAndrE Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Nick: AndrE ,wcześniejszy .:[A]nDre:. andremeister Wiek: 21 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Chciałbym pomóc, w związku z tym iż często występują gracze, którzy pozwalają sobie nadużywać cheatów, co prowadzi do uprzykrzenia gry innym graczom. Staram się utrzymywać dobre kontakty na serwerze, oraz informować nowych graczy, lub nie doinformowanych o zasadach panujących na nim. Zgłaszam na @u, robię demka. Dodatkowo 2 adminów zostało zdegradowanych ,więc pomocna dłoń się przyda . Doświadczenie w adminowaniu: Bardzo duże wiele razy byłem adminem opiekunem wielu serwerów ,właścicielem H@ Jak długo gram w CS:GO?: 8 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:Zależy od dnia 15-24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/Andre/79.133.194.18:30006/ Znajomość SM: 8/10 Identyfikator Steam: STEAM_1:0:56789266 Mikrofon: Posiadam Kontakt:Staem: AndrE TS, Czy przeczytałeś regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi