4RCH13 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nick : Haudken Nick oskarżonego : Typowy Andrzej Powód : Podczas berka typowy Andrzej kampił ponad półtorej minuty w jednym miejscu gdy poinformowałem go aby nie kampił zaczął wyzywac mnie jak i moja rodzine Demko : 8:57 - 30.06.2019 - jb_blank_b4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Potwierdzam byłem przy tej sytuacji, faktycznie typowy andrzej zwyzywal haudkena(liska) gdy on mu powiedział że nie można kampic na berku. Tak dla ubt, sytuacja gdzieś pod koniec mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Andrzej - ban na 30m - kampienie na berku mute 1440m - obraza (nadane) Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi