Ziaroo Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 ilość godzin w grze: 1493 Witam, nazywam się Mateusz i mam 17 lat w grze znany jako "Ziaroo". Chciałbym zostać aminem ponieważ często gram na serwerach Arenaskilla.pl i irytuje mnie niewłaściwe zachowanie w rozgrywce. Chciałbym ułatwiać grę zwykłym ludziom którzy chcą się dobrze bawić po przez karanie graczy których czyny to uniemożliwiają, czyli np. wyzywanie, zajmowanie slotów na retake/ bycie afk, itp. Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie i będę mógł dbać o porządek na serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Brak wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi