Skocz do zawartości

O co wogóle w tym chodzi :/

Udostępnij

Sebolek_R

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie i Panie ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi, jak działają, i jaki jest schemat rozgrywek turniejowych w CS:GO ?? Na jakiej podstawie  dobierani są ludzie z poczekalni ??

Ostatnio mam troszkę więcej wolnego czasu w domu i w pracy wiec pogrywam sobie, wcześniej grałem w CSS ale odkąd GO jest F2P większość znajomych też zaczęło w niego grać i scena CSS upada, grałem sobie zawsze w szybkie mecze Deathmeth, gry wojenne czy uproszczony (zawsze można wyjść w połowie bez konsekwencji, wiadomo kto w robocie mnie zawoła) ale teraz pogrywałem w turniejowe czy skrzydłowego, bez trudu wbiłem po 10 meczy wygranych, często 3 na 4  były wygrane, ale ostatnio dzieje się jakaś masakra ze 40 jak nie więcej mam przegranych pod rząd. W skrzydłowym dobiera mi zawsze jakaś totalną lame co wychodzi w połowie meczu albo kampi ciagle, a w turniejach to już totalnie do kitu dobiera graczy , ostatni mecz grałem wczoraj  od samego początku wiedziałem że to będzie dno. Trzech szczylów zaczęło na wzajem po sobie jechać a jeden cwaniak bił swoich zostawiając wszystkim po kilka HP a potem wiadomo oddawali mu i wywaliło wszystkich zostałem ja z jakimś gościem co w ogóle chyba nie miał nawet głośników, o słuchawkach nie wspomnę.

Odechciewa się grać na dodatek widzę ze po przegranych meczach spadają rangi ?? w skrzydłowym pokazywało mi "Srebro IV" teraz mam "III", może macie jakiś sposób albo pomysł żeby to jakoś sprawniej działało?? Może znacie jakąś grupę gdzie można porządnie na poziomie pograć o każdej porze w rankingi ? (pomijając servery forumowe) może ktoś ma jakiś dobry knif na to ??

• 1 miesiąc temu...

Z racji, że temat po kabelku zakładam w Hyde-Park.
Koledze kończy się umowa w TP niedługo i zastanawia się nad Netią.
I tutaj pytanie. Jak to chodzi? Czy jak to jest łącze na linii TP to Netia korzysta z centralki TP?
Chodzi tu o to czy Netia po linii TP jest dostępna wszędzie.

Może ktoś ma takie rozwiązanie z Netią i by się wypowiedział?

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • SK4N3R zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności