Sebolek_R Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Panowie i Panie ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi, jak działają, i jaki jest schemat rozgrywek turniejowych w CS:GO ?? Na jakiej podstawie dobierani są ludzie z poczekalni ?? Ostatnio mam troszkę więcej wolnego czasu w domu i w pracy wiec pogrywam sobie, wcześniej grałem w CSS ale odkąd GO jest F2P większość znajomych też zaczęło w niego grać i scena CSS upada, grałem sobie zawsze w szybkie mecze Deathmeth, gry wojenne czy uproszczony (zawsze można wyjść w połowie bez konsekwencji, wiadomo kto w robocie mnie zawoła) ale teraz pogrywałem w turniejowe czy skrzydłowego, bez trudu wbiłem po 10 meczy wygranych, często 3 na 4 były wygrane, ale ostatnio dzieje się jakaś masakra ze 40 jak nie więcej mam przegranych pod rząd. W skrzydłowym dobiera mi zawsze jakaś totalną lame co wychodzi w połowie meczu albo kampi ciagle, a w turniejach to już totalnie do kitu dobiera graczy , ostatni mecz grałem wczoraj od samego początku wiedziałem że to będzie dno. Trzech szczylów zaczęło na wzajem po sobie jechać a jeden cwaniak bił swoich zostawiając wszystkim po kilka HP a potem wiadomo oddawali mu i wywaliło wszystkich zostałem ja z jakimś gościem co w ogóle chyba nie miał nawet głośników, o słuchawkach nie wspomnę. Odechciewa się grać na dodatek widzę ze po przegranych meczach spadają rangi ?? w skrzydłowym pokazywało mi "Srebro IV" teraz mam "III", może macie jakiś sposób albo pomysł żeby to jakoś sprawniej działało?? Może znacie jakąś grupę gdzie można porządnie na poziomie pograć o każdej porze w rankingi ? (pomijając servery forumowe) może ktoś ma jakiś dobry knif na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelfus Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Z racji, że temat po kabelku zakładam w Hyde-Park. Koledze kończy się umowa w TP niedługo i zastanawia się nad Netią. I tutaj pytanie. Jak to chodzi? Czy jak to jest łącze na linii TP to Netia korzysta z centralki TP? Chodzi tu o to czy Netia po linii TP jest dostępna wszędzie. Może ktoś ma takie rozwiązanie z Netią i by się wypowiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorowitz Opublikowano 16 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2020 Bez pojęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TakiAnonimek Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 ddsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi