Dajwen Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Nick: Dajwen Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać administratora? Ponieważ pomagam graczom. Jeżeli czegoś nie rozumieją, lub nie wiedzą jak mają pewną rzecz zrobić, to ja im wszystko objaśniam i tłumaczę. Jeżeli ktoś podpuszcza różnych graczy, aby wpisali w Konsoli (demos itd.), to wtedy mówię tym niewtajemniczonym osobą co ta komenda robi. Posiadam wiele pochwał na profilu CS:GO (około 50) oraz Steam (+rep itd.). Jedynie raz usunąłem komentarz pod profilem, gdyż mnie obrażał i zawarta w nim treść była NIEPRAWDZIWA. Nie mam problemu z ortografią. Zanim Napiszę jakiś tekst, to analizuje jego treść i sprawdzam, czy nie posiada on błędów językowych oraz czy jest zrozumiały. Posiadam bogate słownictwo. Aktualnie, przechodzę mutacje i mój głos brzmi bardzo dobrze. Szanuję każdego gracza, młodszego a tym bardziej starszego. Nie nadużywam mikrofonu. (Kiedyś przeklinałem, lecz dziś uważam to za żałosne i już tak nie robię). Podsumowując, myślę że sprawdzę się w nowej roli na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Mam niewielkie doświadczenie, a praktycznie żadne. Lecz szybko przyswajam nowe informacje, wiadomości, komendy, zasady itd. Jak długo gram w CS:GO?: W CounterStrike:GlobalOfensive gram od ok. 3lat. A mianowicie od 2017r. (W CS:GO mam przegranych 1122h) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze gram od wakacji poprzedniego roku. Aktualnie miałem przerwe od gry (między listopadem 2018r. a majem 2019r.), w tym czasie poświęcałem się nauce. Lecz teraz nadchodzą wakacje, więc zamierzam grać od 8-16+(h). Dokładnie tak samo, jak w poprzednie wakacje. Link GT: https://www.gametracker.com/player/Dajwen/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 3/10 (Szubko mogę się tego nauczyć) Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Dajwen/ Mikrofon: (Tak) Czy przeczytałeś regulamin Admina?: (Oczywiście) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Aplikant musi aktywnie grać na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 17 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi