Janusz123 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam,mam duży problem,chodzi o to że naprzykład jak wbije jakiś gracz, to mi wyskakuje duży kwadrat i pisze tam error, nikt tego nie ma tylko ja i nic nie widzę, ani nic Admin KopuS powiedział że trzeba poszperać w plikach ale ja nie wiem jakich i jak. Więc jeśli ktoś wie jak to naprawić to proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chujcietoobchodzi Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Masz jakiegoś ss? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Gdy jestes na steam na komputerze wchodzisz na biblioteke i po lewej stronie masz wszystkie gry szukasz cs go i kilkasz prawym przyciskiem myszy i pojawi ci się taka mała tabelka z csgo szukasz w tej ala (tabelce) właściwości klikasz to i szukasz pozniej tam sprawdz pliki gry moze to pomoże Pozdrawiam Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 A może error z błędem? XD Spójność plików polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 15 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Prawdopodobnie pobrały ci się źle pliki modeli. Usuń folder models oraz materials, następnie zrób spójność plików i wejdź na serwer jeszcze raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 22 Czerwca 2019 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi