Skocz do zawartości

[Przyjęta]Skarga na admina.

Udostępnij

nirray

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze): nirray
Nick oskarżonego:(Osoby, na którą składasz skargę) : HaQu
Opis sytuacji:(Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana): Zostałem upomniany przez podanego admina za bicie za teleportem, przyjąłem do wiadomości. Na następnej mapie admin zaczął cwaniakowac i można powiedzieć ze jego ranga została nadużyta. Pan HaQu celowo nie wchodzil do tt i stal poza terenem gdzie mozna bic. Mysle ze prowokowanie gracza, żeby tylko dać mu bana można do tego zaliczyć, nie oczekuje ze dostane UB bo za 30 minut będzie po banie, ale myślę ze sami zadecydujecie czy chcecie mieć tak żałosną osobę na stanowisku czy nie.

Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie): DRv2 1.6
Dowody:(Screeny, demo, poproszenie H@ o logi serwera, HLTV lub minimum 3 innych Graczy): Strona z demkami mi nie działa wiec daje tylko link do bana z amxBans: http://amxbans.arenaskilla.pl/ban_list.php?bid=4243

1. Upominałem cie ze nie wolno bić poza terenem tt nawet ci to mówiłem jak nie wiesz czego nie wolno mowiłem wpisz /regulamin i przeczytaj

2. Mogę sobie stać i nie wchodzić mam czas do 0:00

3. Zacząłeś bić dawałem z 3 razy upomnienia nie reagowałeś na to więc dostałeś bana na 30minut ;)

4. Nie prowokowałem cię specjalnie stanąłem tam żeby sobie stać i nic nie robić nie moja wina ze biłeś

Edytowane przez bladpaker12
  • Haha! 1

19 godzin temu, bladpaker12 napisał:

1. Upominałem cie ze nie wolno bić poza terenem tt nawet ci to mówiłem jak nie wiesz czego nie wolno mowiłem wpisz /regulamin i przeczytaj

3. Zacząłeś bić dawałem z 3 razy upomnienia nie reagowałeś na to więc dostałeś bana na 30minut ;)

4. Nie prowokowałem cię specjalnie stanąłem tam żeby sobie stać i nic nie robić nie moja wina ze biłeś

Co do 4 punktu, ewidentnie prowokujesz do tego, a jeszcze chciałbym Ci przypomnieć ze praktycznie stojąc w tych drzwiach byłeś na terenie tt. Nie wiem czy to jakaś fascynacja prowokować kogoś i banować, wiedząc, że na serwerze i tak nie gra dużo osób, a takim zachowaniem sprawa się tylko pogarsza 😜

19 godzin temu, bladpaker12 napisał:

2. Nie możesz

Przejdziesz mapę to masz wchodzić do TT a nie przedłużać.

Admin @ bladpaker12 otrzymuje upomnienie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności