HubiPLC Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Witam. W tej sprawie, chciałbym poruszyć sprawę kultury na serwerze Hide and seek. Chodzi mi o to żeby nacisk na kulturę typu: Ja: Kurw* znalazł mnie hah Admin: KULTURA ! Rozumiem, że kultura na serwerze to jest bardzo ważna rzecz ale po godzinie 23:00 raczej można by było troszkę nagiąć zasady i puścić kurewke od czasu do czasu *wiadomo emocje są czasem, albo dla żartów coś się powie ;D*. A więc przejdźmy do żądań: -Proponował bym dodać do regulaminu podpunkt typu ograniczony nacisk na kulturę po 23:00 i można by było swobodnie sobię od czasu do czasu przęklnąć albo nazwać kogoś np. debilem dla żartów * oczywiście nie chodzi mi o graczy typu "toxic" co obrażają kogoś i ich to mocno uraża. Pozdrawiam Sztefanek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) 5. Zakaz nadmiernego spamowania, przeklinania. Podkreślam "nadmiernego" a jak raz czy dwa powiesz kur.. itp. to nic ci nie powinni mówić bynajmniej ja nic nie mówię jak ktoś raz lub dwa sobie powie przekleństwo. Ale że po godzinie 23 to nie kumam xD Edytowane 3 Maja 2019 przez MefisTo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubiPLC Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 No przecież sam nie gram na serwerze ale wkurza mnie troszke to jak powiem sobie kurw* a tu admin po chwili "kultura" wiem należy to do jego obowiązku ale no wiadomo po 23:00 chciało by się większe jaja porobić, a nie mutka dostać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punio Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HubiPLC Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Teraz mogę przytoczyć świeży dowód na to : Wbiłem na serwer aby sprawdzić ten podpunkt oto co usłyszałem -JA wbija na serwer -Ja mówię : Siema siema kurw*a witam -Chyba admin: KULTURA - i jacyś chyba 2 gracze to samo : KULTURA a więc to co napisałeś mefisto to ogólnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 To mów im że nadmiernego przeklinania bo jest taki podpunkt w regulaminie, ale też nie pisz tak że wchodzisz na serwer i od razu kur.. np. zdenerwujesz się czy cuś 😀 dobra już nie robię spamu 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Nic nie będzie zmieniane. Zostaje tak jak jest teraz. Sprawa została wyjaśniona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi