NiceOne Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) Nick: follow the damn train cj Nick admina: ZeZoLeG152 Długość bana: perm Data i godzina: 13.04.2019 Serwer: cs go mod Powód bana: Czitujesz Mapa: de_dust2_long wbijam se na serwer, gram 10 minut po czym wychodze, wracam kilka minut pozniej i wyskakuje mi ze admin dal mi perma zadnych ssow, pewnie przez "zbanuj uciekiniera" nie pozdrawiam admina, @ Secret_Servicewez cos zrob z nimi bo pograc nie mozna nawet chwili bo z banem wychodzisz [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina ZeZoLeG152. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : follow the damn train cj [AMXBans] Powod : ' Czitujesz ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ ArenaSkilla.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 163518844 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 89.64.33.97 ' [AMXBans] =============================================== Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez Nice One Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) i tak: zobaczylem ze grasz jak na wh sprawdzilem cie i bylem pewny ze masz wh wyszedles z serwera to ci dalem bana przez zbanuj uciekiniera bo bylem pewny ze masz wh // i skoro dalem ci bana za cheatujesz to jutro rozpisze ci demko secret sprawdzi i tyle odemnie Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez ZeZoLeG152 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiceOne Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Teraz, ZeZoLeG152 napisał: i tak: zobaczylem ze grasz na wh sprawdzilem cie i bylem pewny ze masz wh wyszedles z serwera to ci dalem bana przez zbanuj uciekiniera bo bylem pewny ze masz wh jak kupisz steama i sluchawki to daj znac, pomimo tego ze gram 5 lat i gram po 2 latach przerwy jak govno to i tak smiech na sali z was, nie chce mi sie tego komentowac wiec czekam na sikreta 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 słuchawki mam steama tez tylko nie mam hajsu aby kupic cs'a na steama i czekam na promocje... 2 1 Nie wnosisz nic nowego do tematu. Przez Secret_Service, 14 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeZoLeG152 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 11:22:56 skan tu miałeś prawo mnie usłyszec bo biegłem 11:43:59-11:46:84 idealny bunnyhop 16:30(okolo) wyszedłeś z serwera i ban na spect myśłałem ze masz wh lecz po obejzeniu demka w slow motion nic nie wskazywało na wh Jednak na serwerze nie ma możliwości aby sprawdzic w slow motion dałem zbyt szybkiego bana jeśli będzie kara przyjmę ją zostawiam dla @ Secret_Service 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 @ ZeZoLeG152zajebiście rozpisane demko UB! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi