realfejmior Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/feejmior/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) https://steamcommunity.com/id/B0SSM4NIT0/ https://steamcommunity.com/profiles/76561198877977787 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ Pimpus @ B0SSM4N Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na karę) zero reakcji na osobe z niesprawnym mikrem w ct naduzywanie permisji(przenoszenie 2 osob do ct gdy na serwerze jest 5 osob) natural nieogarnia daje o otworzeniu cel setffa zero reakcji rowniez bo po co reagowac co nie? nastepna rzecz prowokacje w moja strone na chacie branie boxa ktora daje przewage ct za to b0ssman to samo zero reakcji na setffa bez zadnego polecenia nasmiewanie sie z osob ktorzy sa rasistami Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB Data i godzina zdarzenia: 13.07.2024 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) klipy nizej + ssy https://streamable.com/4c2rqn https://streamable.com/6h7edq 1 1 Dodałem dodatkowy dowód na prośbę autora Przez Tomgra, 14 Lipca 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 14 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Godzinę temu, realfejmior napisał: zero reakcji na osobe z niesprawnym mikrem w ct gdzie dowód? @ B0SSM4N @ Pimpus Proszę się odnieść do reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpus Opublikowano 15 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 (edytowane) Po 1 to tak przeniosłem się do ct ponieważ Bossman miał w tamtym momencie podwyższony ping (okolo 1800) i po prostu przeniosłem się na chwilke i odpalilem zabawe ponieważ miała zostać odpalona. Po 2 napisałem tak ponieważ tłumaczyłem fejmikowi na voice chacie że po prostu wejde i odpale zabawe po czym napisał i tak na czacie po moim tłumaczeniu czemu tak robie co mnie zirytowało i napisałem na czacie (nie płacz) następnym razem nie dam się sprokwokować. Po 3 jak chodzi o boxa który daje przewage no to podniosłem go przypadkowo po zabiciu buntownika i był to dodatkowo Bossman więc był świadkiem i nie zauważyłem że mam go w eq po chwili jak się zorientowalem wyrzuciłem go. (i niezłe przycinanie klipa pod niekorzyść admina) Po 4 byłem świadkiem jak Bosman napisał L na chacie i to było skierowane do mnie a nie do fejmika. Po 5 przynam moja wina pomyślałem że to nic złego bo i tak było mało graczy na serwie i przynam że mogłem zareagować następnym razem zareaguje. Edytowane 15 Lipca 2024 przez Pimpus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B0SSM4N Opublikowano 15 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 1. Co do 2 ctków to ja miałem dać zabawę ale miałem ping więc @ Pimpus się swapnął żeby tą zabawę dać. 2. Piszesz że jesteś rasistą nie wiem mam ci gratulować czy co? Nie naśmiewałem się z ciebie napisałem że jest to żałosne 3. L - wydaje mi się że napisałem do @ Crayzies lub @ Pimpus w formie żartu 4. Co do setffa to przyznaje mój błąd powinienem zareagować. A co do sytuacji z klockiem jako przewaga @ Pimpus podniósł to przypadkiem po tym jak mnie zabił ale jesteś taki mądry ze ucinasz klipy na niekorzyść adminom najs, bo dosłownie po ucięciu wyrzucił wabika z klockiem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 15 Lipca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 (edytowane) 23 minuty temu, B0SSM4N napisał: 1. Co do 2 ctków to ja miałem dać zabawę ale miałem ping więc @ Pimpus się swapnął żeby tą zabawę dać. takie info nie musialo byc 2 ct na 5 lub 6 osob stary mogl tez swapnac ciebie do tt 23 minuty temu, B0SSM4N napisał: 2. Piszesz że jesteś rasistą nie wiem mam ci gratulować czy co? Nie naśmiewałem się z ciebie napisałem że jest to żałosne jezeli chcesz to mozesz 23 minuty temu, B0SSM4N napisał: 3. L - wydaje mi się że napisałem do @ Crayzies lub @ Pimpus w formie żartu jezeli kogos sprowokujesz nawet swojego kolege to mi sie zdaje ze prowokacja to prowokacja i nie ma znaczenia czy do kolegow to piszemy czy do kogos innego i tak btw nie napisales tego do crayziesa ani do pimpusia 23 minuty temu, B0SSM4N napisał: 4. Co do setffa to przyznaje mój błąd powinienem zareagować. ciesze sie 23 minuty temu, B0SSM4N napisał: A co do sytuacji z klockiem jako przewaga @ Pimpus podniósł to przypadkiem po tym jak mnie zabił ale jesteś taki mądry ze ucinasz klipy na niekorzyść adminom najs, bo dosłownie po ucięciu wyrzucił wabika z klockiem. jezeli chcecie calego klipa 20 minutowego to ok tylko ze ja nie moge wysylac takich duzychow klipow wiec no dlatego przycialem Edytowane 15 Lipca 2024 przez realfejmior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 15 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 @ B0SSM4N @ Pimpus reagujcie na łamanie regulaminu i nie nadużywajcie permisji admina. Nie można odpalać setffa na pierwsze polecenie. Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi