Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwolanie CS:GO Mod

Udostępnij

Marcin from wykop

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Marcin from wykop
Nick admina:(od którego dostałeś admina) Zezoleg210348952
Długość bana:(Czas bana) perm
Data i godzina:(dostania bana) 2019-04-14 16

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) csgo mod
Powód bana:(podany przez admina) screeny
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) cs_wiocha SHU_1554993560723-716.thumb.png.a6baee9824ed999b6d69d023ca818b64.png

nie mam zadnych ss w folderze mimo że screeny z 5 innych serverów jak najbardziej sie zapisywały dlatego wrzucam screena folderu gdyż widziałem że nie tylko ja miałem taki problem

• Haha! 2
Poprawiam nazwe tematu.

Przez raven,

Musiałeś dostać ssy jeżeli pisało na czacie oraz na ekranie wyswietliły ci sie napisy one powinny sie zapisać. Nwm jeżeli kolejna osoba dostanie UB bo napisze że ssów nie ma to nwm po co wgl sa te ssy skoro wystarczy powiedziec że ich sie nie dostalo i UB, w tej sytuacji można dać UB i za jakiś czas jakis admin da ssy ponownie w randomowym momencie albo gdy beda podejrzenia wobec gracza. Takie przynajmniej jest moje zdanie bo to co sie dzieje z tymi ssami to...

• Lubię to! 1
  • Haha! 1

@ Secret_Service do czego mi te pliki potrzebne to chuj wie bo nawet nie wiem co to ten kyk_temp, a co do anty ss to chyba wiesz jak działa i wszyscy używając oczu zobaczymy że mimo ze antyss.cfg jest to screeny wyżej też są nie ma tylko screenów z cs_wiocha...

a ten kyk_temp to chuj wie co to, w rozmowie bym się prędzej dogadał ale jak chcecie na piśmie to prosze bardzo ;d

12 minut temu, Marcin from wykop napisał:

@ Secret_Service do czego mi te pliki potrzebne to chuj wie bo nawet nie wiem co to ten kyk_temp, a co do anty ss to chyba wiesz jak działa i wszyscy używając oczu zobaczymy że mimo ze antyss.cfg jest to screeny wyżej też są nie ma tylko screenów z cs_wiocha...

a ten kyk_temp to chuj wie co to, w rozmowie bym się prędzej dogadał ale jak chcecie na piśmie to prosze bardzo ;d

Anty ss mogłeś wrzucić przed wejściem na server a pozostałe ssy mogłeś wcześniej dostać. Gdy nie miałeś jeszcze anty ss

A kyk_temp jak wczoraj patrzyłem to jest aim wpisz sobie w neta kyk_temp download

Edytowane przez ZeZoLeG152
  • Smutne. 1

4 minuty temu, ZeZoLeG152 napisał:

Anty ss mogłeś wrzucić przed wejściem na server a pozostałe ssy mogłeś wcześniej dostać. Gdy nie miałeś jeszcze anty ss

nie mam co robić tylko tuszować kurwa ssy weź, rozpisz mi te demo nieudaczniku a nie płaczesz teraz i szukasz problemu tam gdzie nie ma

jakbym miał tuszować każdy ss co dostałem, a dostaje ich mnóstwo bo praktycznie nie było servera na którym bym ich nie dostał i na każdym wstawiłem, jesteś takim wyjątkiem że akurat na waszej sieci postanowiłem tuszować, proszę róbcie porządek w tej administracji albo przynajmniej min 16 lat bo to masakra

Edytowane przez Marcin from wykop

15 minut temu, Marcin from wykop napisał:

nie mam co robić tylko tuszować kurwa ssy weź, rozpisz mi te demo nieudaczniku a nie płaczesz teraz i szukasz problemu tam gdzie nie ma

jakbym miał tuszować każdy ss co dostałem, a dostaje ich mnóstwo bo praktycznie nie było servera na którym bym ich nie dostał i na każdym wstawiłem, jesteś takim wyjątkiem że akurat na waszej sieci postanowiłem tuszować, proszę róbcie porządek w tej administracji albo przynajmniej min 16 lat bo to masakra

Wiek nie ma znaczenia znam osoby które mają po 20 lat a sa bardziej nieogarnięci niż nie jeden 15 latek, a akurat @ ZeZoLeG152 jest ogarnięty to po 1.

Po 2 to że na innych serwach dostawałeś ssy to nie ma najmniejszego znaczenia.

Po 3 to ty masz jakieś dziwne pliki w folderze oraz dziwnie nie dostałeś ssów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności