realfejmior Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2023 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)fejmik Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)lufa Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ lufaaa Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)info /wh Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia:23 ok. dzis Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)jb_moti2_final runda 1:5 lufaa bez sprawzdania innych miejscowek leci na mnie gdy jestem schowany w secrecie (zabawa ns) i daje info swoim kolega na tsie 1:6 2spec fk przyciskiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Na WH mi to nie wygląda, info tak na prawdę brak dowodów. Lufa 360 CTBAN FK + nieogarnianie Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi