Moderator xdar1uNqq Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Rodzaj: Modyfikacja Opis: Zmiana czasu rozgrzewki na FFA z 30 sekund na np. 45s Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Czasem 30 sekund to za mało, żeby znaleźć się w sensownym miejscu. Jedna mapa otwiera cele po czasie X, więc FFA odpala się chwilę po opuszczeniu cel XD. Zmiana i tak delikatna, więc dużo czasu się na tym nie straci. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 na tak nie wiem czemu to zostalo zmienione ale 60 sekund albo nawet te 45 bardzo duzo daje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 (edytowane) Ziomki zaraz zaczną pisać propozycje o zmianie kolorów komunikatow na czacie XD Tak pewnie zmieńmy czas o 15s Mega plus ode mnie Mega pozdro ode mnie, Mega jesteście itp Edytowane 1 Sierpnia 2023 przez bulimek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2023 Na tak Dobra zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 macie minute Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi