realfejmior Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/feejmior/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/Rastafari_ Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) @ Rastafari Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) po 1 zacznijmy od tego ze opiekun naduzywa swoich uprawnien respiac sobie dziwne rzeczy np kilka helikopterów itp po 2 bezpodstawny permban od rasty z powodem ok XD?? co to ma byc za powod wgl oczywiscie opiekun nie umial mnie odbanowac przez sida tylko musial zrobic to ubt @ Oski po 3 dostaje silence za brak poprawy gdy mam 10 commsow nie liczac odbanowanych to jest moj rekord a kilka dni wczesniej gadalem sobie z @ Rastafari i @ gromysz @ Crayzies @ #$Monster$# dogadalismy sie ze dostaje muta na tydzien za brak poprawy i sprawa zamknieta dodam ze w poprzednich miesiacach mialem znacznie wiekszosc commsow niz w tym Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB Data i godzina zdarzenia:demko gdzie rastafari sobie respi helikoptery itp 25 lipca 17:50 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)jb_facebook runda 0:0 discord moge dac ss jezeli pawelku chcesz + pare nagran + jezeli jakis ubt moze sprawdzic demko z mapy na ktora dalem skarge to dzieki 1 2 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 Co do spawnów helikopterów, szukałem sposobu na wywalenie serwera ponieważ było 130HP w TT + musiałem sprawdzić czy dalej jako gracze mieliście do komendy która nosi nazwę sm_as_jb_last_requests_spawn, iż z tym był problem oraz z removewarden i removedeputy + chciałem coś stestować. Będzie tam oczywiście na demku pokazane + @ Oski uczestniczył w tym, więc będzie miło jak to opiszesz dokładnie Ty. Nie tylko takie komendy były dostępne, ponieważ szukałem jeszcze i po nieobecności będę dalej sprawdzał W dniu 29.07.2023 o 01:11, feeejmiorr napisał: bezpodstawny permban od rasty z powodem ok XD?? Aa rozumiem, nie masz do czego się uczepić to postanawiasz się ze mną prześmiewczo prowokować po czym dostać bana dla beki żeby się z Tobą tam pobawić ale coś cię ugryzło i postanawiasz dawać argumenty + przykłady które nie są opisane, okej tylko szkoda, że ban był 3 tygodnie temu może jakoś- nie z powodem "ok", tylko przeszkadzanie w evencie. W dniu 29.07.2023 o 01:11, feeejmiorr napisał: dostaje silence za brak poprawy gdy mam 10 commsow Na pewno by tyle nie wyszło, lecz więcej. Twoje zachowanie jest raczej wiadome, obiecujesz poprawę jakości zachowania po czym wchodzisz z pomysłem, żeby udostępnić dwa razy dane osobowe: jednego z moich adminów bezczelnie tłumacząc się w odwołaniu, ban za dane osobowe grzecha, życzenie śmierci, jazda po kurwach i tak dalej. Skoro dostajesz takiego commsa to decyduje o tym Opiekun który zajmuje się serwerem, jeżeli by to był Admin bez ustalenia to spoko, rozumiem. Skarga oraz jej powody są wręcz nieprzemyślane, ponieważ nie sprecyzowałeś, dlaczego dane rzeczy się działy, tylko próbujesz przejść z kolegi na dwulicową osobę, czego mogłem się spodziewać w sumie xD Jeżeli Twoje zachowanie nie ulegnie poprawie, pragnę zaznaczyć iż grozi Ci powrót do bana. Dostałem zgodę od graczy na serwerze na testy, dodatkowo było nas mało. 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 jb_facebook 1:30 Rasta pisze że trzeba wywalić serwer 2:08 Rasta zaczyna stawiać helikoptery 3:24 Rasta zmienia mape na obame 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 29 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2023 16 godzin temu, feeejmiorr napisał: po 1 zacznijmy od tego ze opiekun naduzywa swoich uprawnien respiac sobie dziwne rzeczy np kilka helikopterów itp Z racji, że jest O@ musiał sprawdzić daną rzecz, mógł od razu zmienić mapę, natomiast tego nie wiedział. Było to przed moim dołączeniem. Także nie widzę problemu, wręcz przeciwnie. 16 godzin temu, feeejmiorr napisał: po 2 bezpodstawny permban od rasty z powodem ok XD?? co to ma byc za powod Brak żadnego bana z powodem "ok", conajwyżej z powodem "przeszkadzanie w evencie". Gdzie problem? 16 godzin temu, feeejmiorr napisał: wgl oczywiscie opiekun nie umial mnie odbanowac przez sida tylko musial zrobic to ubt @ Oski Nie mogł cię odbanować, bo nie miał dostępu do sourcebans. 16 godzin temu, feeejmiorr napisał: po 3 dostaje silence za brak poprawy gdy mam 10 commsow nie liczac odbanowanych to jest moj rekord a kilka dni wczesniej gadalem sobie z @ Rastafari i @ gromysz @ Crayzies @ #$Monster$# dogadalismy sie ze dostaje muta na tydzien za brak poprawy i sprawa zamknieta dodam ze w poprzednich miesiacach mialem znacznie wiekszosc commsow niz w tym Czasy się zmieniły, więc z racji iż jesteś niereformowalny, to jeden comms, ban, czy jakakolwiek krzywa sytuacja i kończysz na permbanie z brakiem możliwości ub za mojej kadencji. @ Pawel 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 31 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2023 Skarga została odrzucona. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi