inatimer Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Rodzaj: Dodanie markera dla wiezniow Opis: pod !marker ct powinien miec opcje wlaczenia markera dla wybranego wieznia albo dla wszystkich, pod zabawy z markerem, pod mam talent etc. nie mam pojecia czemu tego nie ma Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: powinno byc cos takiego i nw czemu nie ma 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Na tak Przydatne chociażby na mam talent 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 na tak przyda sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Mam to zapisane od x czasu. Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi