kacperk49 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Link do steam: Steam Link do steam oskarżonego: Steam Rasty Nick oskarżonego: Rastafari Opis sytuacji: 1. Moderator: Niżej podam dowody do każdego oskarżenia. Pierwsza sprawą jest, że Rastafari prosił o reakcje pod podaniem na moderatora. Druga sprawa podczas skargi, którą napisał słodki(przyjęta wczoraj) pisał o tym, że chcę zbierać ludzi do dawania reakcji. Dodatkowo sprytnie chcę ominąć regulamin w celu usunięcia siebie z oskarżonych podczas owej skargi(usunął się z oskarżonych). Dodatkowo ujawnie jego zachowanie poza serwerem, które słabo reprezentuję tę rangę. (dowodproszeniaorekacje1) (proszenie o reakcje pod podaniem na moda) (plan zbierania ludzi pod reakcje na skarge) (Zmiana nazwy, ale wróciła do pierwotnej po interwencji dariunka 2. O@: Niżej podam dowody do każdego oskarżenia. Zacznijmy od skargi, która była od słodkiego zawiera wiele czarnych stron. Sam fakt co zrobiłem nie byłby, w sumie, bardzo istotny, aczkolwiek wielki O@ stwierdził, że zabawnym czynem będzie przekazanie mojej wiadomości, którą napisałem w złości, a dodatkowo miałabyć na u@. Pragnę nadmienić, że ban był słuszny. Trochę paradoksem jest, że otrzymałem degradacje, a osoba która PRZEKAZAŁA, A BARDZIEJ WYSŁAŁA MOJĄ WIADOMOŚĆ ZOSTAŁA OCZYSZCZONA, A GDYBY NIE ON TO SYTUACJA ROZESZŁABY SIĘ PO KOŚCIACH. Napisałem tę wiadomość w złości, ale ze świadomością, że do niego to nie dojdzie, a nie sądziłem, że rasta na prawdę mu to przekaże, bo to skrajna głupota. Rastafari próbował oszukać słodkiego mówiąc mu, że kacper ma zabrane permisje, a następnie mi je zabrał, a pare minut później oddał mi je i kazał wychodzić z serwera gdy slodki wejdzie. Rastafari przeprosił słodkiego, aczkolwiek nie żałuje swoich czynów. Posiadam dowody, że rastafari sam wyzywał ów Słodkiego w wiadomościach prywatnych do różnych osób. Rastafari dodatkowo prosił Ksawerego, żeby obejrzał skargę na jego korzyść. Pan Opiekun zachowuję się jak totalna chorągiewa w stosunku do adminów. Do samego końca obiecywał i mówił, że zostanę na adminie - nie wyciągnie większych konsekwencji, bo pierwotnie nie zrobiłem według nic złego. Generalnie rastafari życzył śmierci i na serwerze, aczkolwiek nie posiadam nic więcej niż zrzut ekranu i datę. Rastafari rozdaje admina osobom, które się na to nie nadają przez np. zachowanie, aczkolwiek zyskuje tym ich "głos". Nie da się ukryć, że rastafari zachowuję się od dawna tj. przejęcia o@ strasznie fałszywy względem np. adminów. Często też obgadywał starych opiekunów np. że inatimer miał wyjeb... że dariuna nie było całe zycie etc. etc. Po czym jak gdyby nigdy nic zapraszał ich do rozmów i kreaował się na wielkiego ucznia od nich. Co źle smakuję i pokazuje jego fałszywość jako człowiek. (życzenie smierci na serwerze xd) // (ustawianie skargi pod raste) // opinia rasty o slodkim // dogadywanie zabrania permisji na chwile prawdziwa reakcja rasty na złość slodkiego na zyczenie smierci oraz dodanie admina spowrotem xd // następne PRAWDZIWE zachowanie w stosunku do słodkiego, a nie pod publike oraz ucieczka ze strachu przed werdyktem na nieobeccność // Słaby jakościowo, ale na owym screenie; rasta mówi, że zabierze mi admina i ulega naciskowi słodkiego aby umyć rączki Podsumowując: Jego osoba i charakter nie pozwala na prowadzenie serwera i piastowania moda patrząc na jego zachowania i to jakim jest fałszywym kameleonem. Może i robił dobrze, ale ewidetnie to zeszło na złą stronę i powinno być zatrzymane. Czy na prawdę chcemy aby tak wyglądała nasza społeczność ? Serwer: Jailbreak, forum Data i godzina zdarzenia: Konkretnej nie ma, ale czasy w trakcie przejęcia i chwilę przed o@ Dowody: SSy oraz skarga na mnie i raste od słodkiego 1 1 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1. Moderator: Niżej podam dowody do każdego oskarżenia. Pierwsza sprawą jest, że Rastafari prosił o reakcje pod podaniem na moderatora. Druga sprawa podczas skargi, którą napisał słodki(przyjęta wczoraj) pisał o tym, że chcę zbierać ludzi do dawania reakcji. Dodatkowo sprytnie chcę ominąć regulamin w celu usunięcia siebie z oskarżonych podczas owej skargi(usunął się z oskarżonych). Dodatkowo ujawnie jego zachowanie poza serwerem, które słabo reprezentuję tę rangę. (dowodproszeniaorekacje1) (proszenie o reakcje pod podaniem na moda) (plan zbierania ludzi pod reakcje na skarge) (Zmiana nazwy, ale wróciła do pierwotnej po interwencji dariunka Reakcja dotyczyła głosowania na serwery jak coś Nie wiedziałem, że teraz raptownie będziesz bronił słodkiego, skoro sam o nim pisałeś swoje opinie ;)) Słodki stwierdził, żebym siebie usunął ze skargi co nie wiedziałem, że nie mogę tego zrobić i dlatego dariun zainterweniował w tym wypadku, ponieważ dopiero co się uczę na randze Moderatora, ale spoko- teraz będziemy każdą akcję na mnie wywracać, a Ty nic takiego nie robiłeś, oczywiście 2. O@: Niżej podam dowody do każdego oskarżenia. Zacznijmy od skargi, która była od słodkiego zawiera wiele czarnych stron. Sam fakt co zrobiłem nie byłby, w sumie, bardzo istotny, aczkolwiek wielki O@ stwierdził, że zabawnym czynem będzie przekazanie mojej wiadomości, którą napisałem w złości, a dodatkowo miałabyć na u@. Pragnę nadmienić, że ban był słuszny. Trochę paradoksem jest, że otrzymałem degradacje, a osoba która PRZEKAZAŁA, A BARDZIEJ WYSŁAŁA MOJĄ WIADOMOŚĆ ZOSTAŁA OCZYSZCZONA, A GDYBY NIE ON TO SYTUACJA ROZESZŁABY SIĘ PO KOŚCIACH. Napisałem tę wiadomość w złości, ale ze świadomością, że do niego to nie dojdzie, a nie sądziłem, że rasta na prawdę mu to przekaże, bo to skrajna głupota. Rastafari próbował oszukać słodkiego mówiąc mu, że kacper ma zabrane permisje, a następnie mi je zabrał, a pare minut później oddał mi je i kazał wychodzić z serwera gdy slodki wejdzie. Rastafari przeprosił słodkiego, aczkolwiek nie żałuje swoich czynów. Posiadam dowody, że rastafari sam wyzywał ów Słodkiego w wiadomościach prywatnych do różnych osób. Rastafari dodatkowo prosił Ksawerego, żeby obejrzał skargę na jego korzyść. Pan Opiekun zachowuję się jak totalna chorągiewa w stosunku do adminów. Do samego końca obiecywał i mówił, że zostanę na adminie - nie wyciągnie większych konsekwencji, bo pierwotnie nie zrobiłem według nic złego. Generalnie rastafari życzył śmierci i na serwerze, aczkolwiek nie posiadam nic więcej niż zrzut ekranu i datę. Rastafari rozdaje admina osobom, które się na to nie nadają przez np. zachowanie, aczkolwiek zyskuje tym ich "głos". Nie da się ukryć, że rastafari zachowuję się od dawna tj. przejęcia o@ strasznie fałszywy względem np. adminów. Często też obgadywał starych opiekunów np. że inatimer miał wyjeb... że dariuna nie było całe zycie etc. etc. Po czym jak gdyby nigdy nic zapraszał ich do rozmów i kreaował się na wielkiego ucznia od nich. Co źle smakuję i pokazuje jego fałszywość jako człowiek. Sam chciałeś w kontekście żartów, żeby przekazać tę wiadomość do słodkiego. Dowód? Logi z chatu z całego dnia, niżej to daję, Paweł też to ma więc XD [ jb_facebook_arenaskilla ~ 15:57:44 ] (AS Chat) Chat | [PATO] Kacperk49 (STEAM_1:0:63972721): Wyslij mu odemnie [ jb_facebook_arenaskilla ~ 15:57:53 ] (AS Chat) Chat | [PATO] Kacperk49 (STEAM_1:0:63972721): żeby skoczył na głowke z trzeciego piętra [ jb_facebook_arenaskilla ~ 15:57:58 ] (AS Chat) Chat | [PATO] Kacperk49 (STEAM_1:0:63972721): i juz nie robił wstydu rodzinie Gdyby naprawdę Ci się chciało to na u@ napisać, to wystarczy kliknąć chat drużynowy i dopisać po prostu "@" przed wiadomością. Nawet nie widać z Twojej strony próby zamaskowania tego, lecz wypuszczenie na chat ogólny. Nawet nie mówimy tutaj o banie, lecz kwestii Twojej cudownej wiadomości. Tak się składa, że zostałem oczyszczony, gadając z Pawłem na ts na temat tej sytuacji i poniosłem konsekwencje tego wybryku. Dowód? Screen z przyjętej skargi, w której Paweł pisze, że dostałem reprymendę. Przebiegu tej rozmowy nie słyszałeś, więc pozwól, że oskarżenie jest wyssane z palca i nawet nie podlega to Twojej ingerencji. A szkoda, bo w tej kwestii może się to przydać. "nie posiadam nic więcej niż zrzut ekranu i datę" -> Możesz podać datę, przyda się ona i zobaczymy do kogo to pisałem i w trakcie jakiej rangi(Admin, te rzekome życzenie śmierci było do bodajrzę "fejmika", który to opluł". Dlaczego te oskarżenie jest "śmieszne"? Pisałem to do fejmika; Nie uraziło go to, w moim kierunku też dużo rzeczy pisze ale teraz twierdzisz, że to było chwilę przed O@(nie sądzę, że miesiąc-dwa przed O@ to jest chwila) To już zależy ode mnie jako Opiekuna Serwera, komu daję Admina. Jeżeli wiem, że dana osoba może się poprawić z Adminem, to wolę dać szansę niż tracić aktywnego gracza z chęciami. Kolejny raz piszesz, że jestem fałszywy wobec moich Adminów. Szkoda, że nie miałeś i nie masz z nimi kontaktu jeżeli chodzi o rozmowy na temat Serwera. Nikt z moich Adminów nie jest chujowo traktowany i nawet nie wchodzi to w grę, staram się, żeby z dnia na dzień tworzyć dobry zespół w Administracji. (życzenie smierci na serwerze xd) // (ustawianie skargi pod raste) // opinia rasty o slodkim // dogadywanie zabrania permisji na chwile prawdziwa reakcja rasty na złość slodkiego na zyczenie smierci oraz dodanie admina spowrotem xd // następne PRAWDZIWE zachowanie w stosunku do słodkiego, a nie pod publike oraz ucieczka ze strachu przed werdyktem na nieobeccność // Słaby jakościowo, ale na owym screenie; rasta mówi, że zabierze mi admina i ulega naciskowi słodkiego aby umyć rączki Wyżej jest opisane :)) Sam Ksawery wyszedł z inicjatywą jako ranga AC / UB Team, iż naciągnie tę skargę. Reszta należy do decyzji naszego byłego członka tej rangi ale prawdopodobnie oglądałem z nim te demka, a raptownie z przyjaciela postanowił wyjąć te wszystkie rzeczy wyrwane z kontekstu i wykorzystać przeciwko mnie. Gratulacje, świetny błąd @ PoProstuKsawery . Kwestia z zdaniem "co za zjeb" -> Był to cytat zdania inatimera na mój temat, nie było to do słodkiego. Skoro wyciągamy wiadomości z pv to szkoda, że raptownie Tobie i Ksaweremu ucięła się pamięć i nie pamiętacie co Wy pisaliście o słodkim, spoko- bez różnicy xD Nieobecność była dobrym wyjściem, ze względu na to, że nie chciałem przez ten czas udzielać się w życiu forum i serwera, lecz Ty możesz tego nie rozumieć, ponieważ nie miałeś takiej rangi. Kazałeś wysłać wiadomość do słodkiego > skarga > odpowiedź moja i Twoja na skargę > degradacja z admina > problem o degrada i stwierdzenie, że samemu mi się nie oberwało > napisanie skargi na forum wyciągając z znajomymi na tsie ss z prywatnych wiadomości i innych rzeczy, które nawet nie były w trakcie Opiekuna "oculum pro oculo dentem pro dente" -> Jeżeli chcesz mnie ściągnąć w dół, to za tę skargę ja razem z Tobą pójdziemy jak chcesz Ja już nie odpisuję na resztę Twoich odpowiedzi ani magicznych screenów bo nie będzie sensu, i tak zmarnowałem pół godziny na odpisywanie na to. 2 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 25 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Oczywiście skargę przyjmuję, przeczytałem te całe wypociny (nawet obejrzałem demko) i @ Rastafari dostaje ode mnie ostatnią szansę, ponieważ jest świeży na tym stanowisku i niektóre błędy można doszlifować. @ naiz jest ogarnięty i mu pomoże. Skarga została przyjęta. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi