Skocz do zawartości

Skarga na janka v2

Udostępnij

realfejmior

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/feejmior/

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)https://steamcommunity.com/id/Janek_

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Janek
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) janek nie zna regulaminu serwera daje mi slaya za kampienie na zombieday gdy zostalo to usuniete w 2021 roku xdxdx
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)JB

Data i godzina zdarzenia:dzis 22:50
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia)jb_pipeline 2:2 runda

• Lubię to! 2
  • Smutne. 1

@ Rastafari  Admin tuptuś , nie mam pojęcia po co mu uprawnienia , masny loczek drze buziaczka od początku mapy , 0  reakcji obu adminów (bo janek też był) dodatkowo tuptuś posiada kija w pupci i zamiast normalnie odpowiadać na pytania drze buziaczka i się przekrzykuje - totalnie karygodne zachowanie ! 
pare przykładów
1 od początku mapy jako ct prowadzi nie kreatywnie 
Rozpoczyna zabawe w pokomeny (tuptuś)
straszy graczy ,że jeżeli zabiją się nawzajem (w drużynach) to dostają bana - Co jest przeciwne z regulaminem (nie ma za to bana) - admin nie ma zielonego pojęcia o czym mówi
Fejmik zabija graczy z glocka , jak admin reaguje na ten fakt ? Już spieszę z odpowiedzią 
"Ej kurwa co ty kurwa , ja powiedziałem ,żę nie macie się bić " - to jest osoba która ma wzorować graczy jak mają się zachowywać? (wchodzi w kłótnie z fejmikiem kto miał racje drąc buziaka do mikrofonu ) 
NASTĘPNIE 
odradza wszystkich graczy zamiast , zabić fejmika za oszukiwanie i nie wykonywanie poleceń  , nadużywa uprawnień admina i respi wszystkich xD ! 
odradza niechcący mastera (nowego gracza) , mowiąc "oj mastera nie było " wywalając mu tapa , TAK SIĘ ROBI JAKO ADMIN ?????
master prowokuje na czacie słowami "psy jebane " (fejmik odpowiada "twoja matka)  PAN ADMIN TUPTUŚ ma to w wielkim poważaniu , nie spełnia swojej roli w naprawianiu podejścia graczy do rozgrywki !!!!
Po jakże kreatywnych 3 minutach rundy , fejmik wkońcu się buntuje . Jak odpowiada WIELKI admin TUPTUŚ ?  "zajebiste 127 - prawdopodobnie chodzi o zadane obrażenia" (wypowiada te słowa będąc strasznie spłakanym !!
5:53 admin tuptuś freekiluje fejmika w celi (mówiąć "nie byłeś w celi mimo ,że w niej był ) - Dziwna zbierzność wydarzeń , 5 sekund wcześniej fejmik psuje JAKGRZE kreatywne prowadzenie WIELKIEGO ADMINA , a ten go magicznie freekilluje (już pomijam fakt iż powinien polecieć tam karniak - przy błędnym wykonaniu poleceniu , oczywiście fejmik wykonał to poprawnie)
6:24 
Sprytny admin upiera się ,że fk nie było iż fejmik był w połowie mostu XDDDDDDDDDDD - schizofrenia ? , zaburzenia widzenia ? 
image.png    DOKŁADNIE WIDAĆ CIAŁO W CELI  !!!!!!!!!!!!!!! 

8 :00 
MAMY DOCZYNIENIA z kolejnym złamaniem regulaminu ADMINA tuptusia 
W regulaminie mamy napisane ,że można tylko raz zakazać używania "przywilej"  po upomnieniu fejmika ,że działa nie zgodnie z regulaminem , ten odpowiada "JUŻ KURWA BEZ PRZESADY , BEZ PRZESADY" , POTEM magicznie wielki admin się naprostowuje po 101010 wiadomościach od fejmika , i od zakazuje używanie przywileju . 

Tuptuś totalnie nie ogarnia mapy , jak i prowadzenia po stronie CT , oglądając te demko łapałem się za głowe , swoim byciem nie ogarniętym spowalniał czas trwania rundy ETC ... ! 

Masny loczek , prosi o kreatywną zabawe ad ad 
admin tuptuś odpowiada słowami (podniesionym głosem) "Jak się kurwa nie będziecie buntować to zrobie wam AD AD , jak odpierdalacie to co ja mam wam zrobić " , tuptuś czytając czat wchodzi w dyskusje z fejmikiem - na słowa fejmika "i tak będzie bunt " (nie dziwie mu się bo te prowadzenie jest co najmniej żenujące , odpowiada " no to kurwa jak będzie bunt no to kurwa będzie" - dobra postawa admina)
przypomne ,że admin nie potrafi ogarnąc 4 OSÓB , GÓRA 5 ! - co potwierdza moją teze na temat totalnego nie ogarniania jego gameplayu po stronie CT 

12:00 
podczas JAKŻE KREATYWNEGO PROWADZENIA 
jeden z graczy zapytał się tuptusia posiadając wątpliwości jak jest z komenda "kucnij" ( czy trzeba przytrzymać ctrl czy nie) , JAKŻE OBURZONY ADMIN odpowiada podniesionym głosem " Jak kurwa nie wiesz to sobie regulamin przeczytaj " - KOLEJNA DOBRA REAKCJA W STRONE GRACZY OOOO 

12 :30 
Masny loczek sprokował gracza słowami " zamiast mi wytlumaczysz to mnie mutujesz jak najgorszy admin" , Tuptuś drze buziaka używając słow " Bo ci kurwa 3 razy tłumacze ,że masz nie wyzywać kurwa ludzi , a ty nadal to robisz " - loczek nikogo ani razu nie zwyzywał , co najmniej nadużywał mikrofonu 

22  minuta mapy 
Runda wcześniej gracz kajzer w ct popełnił 5fk guzikiem (było to niechący ) ,oczywiście zamiast admin tuptuś czy janek odrodzić graczy i prowadzić dalej postanowili rozkminiać jak do tego doszło (runda się skończyła bez żadnej reakcji obu adminów)  , fejmik oznajmił do jakże ogarniętych adminów ,że powinni dać zabawę , tuptuś odpowiedział mu "jak kurwa za fk guzikiem zabawę , pokaż mi to w regulaminie " XD 

Odnosząc się do tematu skargi czyli slaynięcia fejmika 
Zabawa Zombie - fejmik zajął miejsce w którym był po prostu bardzo bezpieczny i cały czas strzelał do zombiaków , ta zabawa jest tak nie zbalansowana ,że tak szczerze innego wyjścia nie miał , nie uważam ,że fejmik campił tylko po prostu wy jako zombiaki staliście pod jego miejscem strzelania i do was strzełał  jak do kaczek , nie miał jak uciec , dodatkowo cały czas brał czynny udział w zabawie ) 

@ Rastafari  Admin tuptuś jak i admin Janek , są w tej administracji totalnie przypadkiem , jeszcze janek stara się i wnosi coś do community jak naprzykład uśmiech rozmowę między graczami itd , co do tuptusia nie mam co mówić o jego dobrym zachowaniu w administracji a tylko zajmuje miejsce dla kogoś kto by się na te role nadawał , jest ponury ma kija , 0 kontakt z graczami chyba ,że ten negatywny , zamiast pomóc dla gracza i wytłumaczyć mu pewne aspekty gameplay'u drze morde i straszy commsami . 
Rób jak uważasz , pozdro i miłego czytania moich wypocin. 

MASNY LOCZEK mute 1440 - nadużywanie mikrofonu , śpiewanie 

Edytowane przez PoProstuKsawery
  • Kocham to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności