Crayzies Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Nick: Crayzies Imię: Bartosz Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: Mam troche wolnego czasu, mimo że nie ma za dużo skarg to chciałbym jakoś wesprzeć obecne ubt Doświadczenie w ocenianiu demek: Rozpisywałem kiedyś demka z adminami i ubt, kiedyś miałem już ubt Jak długo gram w CS:GO?: około 5-6 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: zerkam gdy tylko mam wolny czas Znajomość SM: 3/5 Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/misiaki/ Kontakt: discord: jeciap#4751, ewentualnie fb 5 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 ta +wiek +ogar 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Na TAK Aktywność na poziomie kandydatów Aktualnie nie ma dużo skarg, ale szykuj się o bicie z Ksawerym o skargi Jesteś najmilszą osobą na arenie(oprócz mnie ) Nie no, super jesteś 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Na ta -miły -pomocny -giga czad moim zdanie nadajesz się najbardziej z reszty kandydatów na UBT 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Na tak +chęci +doświadczenie +ogar jako jeden z nielicznych +miły +mózg 3 1 kolor zielony dla rang wyzszych stary itp itd Przez Rastafari, 15 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Na tak +doświadczenie +staż +kultura +chęć pomocy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Tak mily pomocny ogarniety doswiadczenie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 na tak masz oczy - możesz oglądać demka mily 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 na tak +mily +ogar + zna sie na rzeczy -/+ boomer 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 +ogar +bez kija +wiek +doświadczenie +sm 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 Na tak milutki kochaniutki ogarnia sm - I tak slot powinien być tylko jeden , przynajmiej póki ja jestem w ubt 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Na tak + ogarniety + Bezstronny + Mily 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Podanie przyjęte Napisz do Pawła prywatną wiadomość na forum podając odpowiednie informacje: link do podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi