ProGram Opublikowano 14 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2023 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) ProGram Imię: Kacper Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Witam, na serwerach ArenySkilla gram już około 3lata, chciałbym pomóc w rozpatrywaniu skarg na graczy oraz pomóc opanować serwer tak, żeby nie było na nim ludzi niszczącym innym rozgrywkę. Ostatnio mam dużo wolnego czasu, który fajnie by było w coś zagospodarować. Jestem miłą, bezkonfliktową osobą która stara się pomagać tylko tak jak potrafi. W przypadku wejścia do Unbanteamu mogę zagwarantować dużą pomoc, aktywność, zaangażowanie oraz bezstronność. Pozdrawiam Doświadczenie w ocenianiu demek: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jako były admin jb oceniłem już parę demek. Jak długo gram w CS:GO?: 5-6 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: 4-5h Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/5 Link do profilu steam: (Swój link do profilu steam) https://steamcommunity.com/profiles/76561199036362139/ Kontakt: (Konkretne numery komunikatorów przez które można się z Tobą skontaktować) dc=program#8965, steam,forum 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Można dać Ogarnia Doświadczenie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 na tak +chęci +czas ale z ksawerym to i tak byś nie wygrał 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 NA TAK giga oporowy gracz ogarnia gra od lat jest w community mase czasu milutki i kochaniutki imo @ Pawel powinieneś zakręcić kołem fortuny kto dostanie ubt , cryzies czy program . Ponieważ oboje się nadają , oboje to admini jb , oboje są malutcy i słodziutcy 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 na tak +checi +czas +doświadczenie 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 17 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2023 ta +doświadczenie +ogarnia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 na tak +ogar +checi +dos 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 moze byc +wiek +ogarnia +dobrze zna community jailbreaka 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gromysz Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Jak najbardziej na tak, młody ambitny chłopak z doświadczeniem na podobnym stanowisku, sporo wolnego czasu - Powodzenia 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 na tak + ogarnięty 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 24 Lipca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi