Rastafari Opublikowano 13 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Dziennik zmian • JailBreak Zmiana cen kolorów wiadomości i nicków na 10 tysięcy na stałe. Zmiana kosztu tagów do 7500 na stałe. Zmieniono ceny modeli spadochronów. Usunięto modele: Spoiler Flash (1 i 2) Czarna Wdowa Sting Finger Marauder Veronica pagan Ethel Haku Świąteczny Touka Helga Zero Two Rick Sanchez Król Julian Kaczor Duffy Rabit Snowman Voyager Punisher Blade Ghost rider Klee Marschmallow Drow ranger Genji oni Czarna pantera Dodano modele: Spoiler Marcus Reed - SVIP Ghostface Pedobear Deadpool Ump45 Hu Tao Jett Nanosuit Flash Cuddle Team Leader Dark Bomber Ogórek Octodad Usunięto kupno modeli na dni, zmniejszono ceny na stałe. Dodanie adminów do !kontakt 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 17.07 - Zmieniłem ceny x2 (Itemy do buntów itd) - Czas na accept LR z 10s na 25s - Dodałem model shreka i tego anime - Usunąłem model scoundrela i luffiego - Wywaliłem mapy z listy - Ustawiłem starą kapitulację (Możliwość użycia bez statusu buntownika) - Poprawiłem komunikat na czacie o opiekunie - Wywaliłem freedaya w niedzielę i ustawiłem na nim losową zabawę. Przy okazji mapa zaczyna się od poniedziałku zamiast niedzieli - Odblokowałem możliwość testowania przedmiotów bez fajek - Podmieniłem znak admina na ★ - Zmieniłem czas wyboru LR z 3min do 1.5min - Odblokowałem zadawanie DMG z kamikadze przy włączonym Friendly Fire - Nie wiem czy dało się pokolorować nóż tak, aby inni widzieli, ale dodałem ikonę nad głową gracza - Jeżeli ktoś weźmie zastępcę gdy warden nie żyje to automatycznie nada mu wardena - Zmieniłem ratio na apokalipsie (Trzeba wytestować bo nie pamiętam, w którą stronę licznik powinienem kręcić) - Wywaliłem cooldown na pisanie na u@ dla graczy z gagiem - Zmniejszyłem odpychanie na apokalipsie - Zwiększyłem speeda zombie na apokalipsie o 5% - Poprawiłem otwieranie się celi na zabawach - Dodałem wyświetlanie czasu do końca mapy na dole ekranu 20.07 - Przerobiłem !swap - Poprawiłem timeleft - Zmieniłem leczenie do 119 HP z 100 HP na zabawach - Przerobiłem healowanie (W każdej rundzie można uzyskać 2x heala (!heal) bez cooldownu, za 3 razem trzeba czekać 30s) - Dodałem nadawanie kosy dla każdego gracza na Armsrace jeżeli do końca zostało 20s - Dodałem info kto kogo zrespił i gdzie (!1up) - Poprawiłem kapitulację 27.07 - Usunięto przedłużanie gangu (co do pierwszego punktu to po prostu ustawiłem ważność gangu do 2025r) - Dodano podgląd członków gangu w topce - Zablokowano możliwość wejścia w szczegóły ulepszenia jeżeli jest rozwinięte na maksymalny poziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi