fejkus Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Nick: fejkus Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Moim zdaniem powinienem otrzymać admina ponieważ lubie pomagać nowym graczom oraz często gdy jestem na serwerze jest troche nieogarnięty serwer i myślę że admin taki jak ja mógłby sobie z tym poradzić bez dawania kar chyba że będę do tego zmuszony. W wolnym czasie wole wybrac wlasnie areneskilla niz jakies mmy takze jestem aktywny prawie zawsze i wiekszosc administracji o tym wie Doświadczenie w adminowaniu: nie mam zadnego doswiadczenia W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: od 16 do 2 Link GT: https://www.gametracker.com/player/fejkus/51.83.241.12:27015/ Znajomość SM: między 3/5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/fejkusik/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak 1 2 Przenoszę do działu: Only Mirage Przez Rastafari, 3 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 na tak +akt +mysle ze ogar +bez konfliktowy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 -aktywnosc -nieogar -łatwo ciebie sprowokować -niemiły nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gozdziu Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Na nie - nie ogar -wyzywa innych graczy i administracje +aktywnosc? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 wyzywasz nieogar nie potrafisz czytac ze zrozumieniem(przyklad: podania w dziale jb lub dziwne wzory albo niepelne) nie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xad Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) -nieogar -wyzywanie graczy i administarcje -niemiły +aktywność ledwo 3h na nie Edytowane 3 Lipca 2023 przez xad 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 podanie typu CTRL C CTRL V LUBIE POMAGAC NOWYM , LUBIE SRAC , LUBIE GORACE MAMUSIE W OKOLICY , ludzie trochę kreatywności XD o o aktywność bym się tu nie przyczepiał akurat ja bym ci dał szanse , nie zauważyłem u ciebie jakiś negatywnych emocji . na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Na nie bo gardowicz wyzej tak mowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 niestety na nie, byłem na serwerze jak wszystkich do okola wyzywales i nie mogles sie opanowac -mental kid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi