Haqu Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 (edytowane) Moja propozycja tyczy się buntów na jail breaku, jako iż przeważnie jest 1 lub 2 Ct a mapy naderczęsto wybierane są pod bunty(obama, arcade, clouds etc) proponuję choć w małym stopniu przywrócić znaczenie Jail Break'a. Oczywiście wyrzucenie spadochronu bądz 2x jumpa jest raczej niemożliwe tak samo jak zmniejszenie grawitacji bądz speeda w gangu bo poszly na to fajki jedyną możliwością jest Zwiekszenie HP ct- proponuje 3xlewy 1x prawy by zabijał na styk na max dmg w gangu. Jeśli propozycją się nie spodoba proszę o zrobienie czegoś by utrudnić choć w malym stopniu bunty chociażby dodać do wyposażenia dodatkowego tarcze. Obecnie nawet dla doswiadczonych Ct ogarnianie buntu tworzy nie mały wysiłek bardzo czesto jednak przegrywają pojedynki jednoczesnie prowadząc. A i jeszcze propozycja #2 Wyjebanie white'a z round sounda, Ty Edytowane 3 Lipca 2023 przez Haqu 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Jestem na tak. Obecne jb to bardziej ffa, ludziom bardziej zależy na buntach niż na prowadzeniu a mało to ma wspólnego z jailem. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 3 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2023 Myślałem o tym swego czasu, na pewno coś zrobimy żeby buntowanie się było cięższe, albo zmniejszymy dmg albo zwiększymy hp bądź dodamy coś nowego co ułatwi ogarnianie buntów. Propozycja przyjęta Zmiany niedługo zostaną wprowadzone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi