maciekhwl Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Cześć jestem Maciek mam 11 lat, interesuję się piłką nożną i informatyką lubię grać w różne gry takie jak Counter-Strike: Global Offensive lub Minecraft. Gram na Jailbreaku i mam nadzieję że zostanę na nim dłużej. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 No cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 siema 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 cześć maciuś , idealnie się nadajesz do tego trybu , a i pamiętaj nie ucz się grać od degenerata pod nickiem "fejmior" 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 No siema ! Przyjemnej gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 22 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Ciao Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 23 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2023 siema macius, pamietaj zeby nie placic dla fejmiora za warny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi