Wrobel Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Link do profilu steam: LINK Discord: Wróbeł#1061 Nick na serwerze: Wróbeł Dlaczego warto dać mi szansę?: Jestem dosyć doświadczony w byciu adminem, potrafię pomóc w różnych sprawach jaki jestem miły i bezstronny. Doświadczenie: Admin HNS, Admin Only Mirage, Admin CodMod, Admin 1vs1 Od kiedy grasz w CS:GO?: 5 lat , 3981godzin. W których godzinach najczęściej można mnie spotkać na serwerze?: 16 - 23 Znajomość SM: 5/10 Status Prime: Tak Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin admina?: Tak 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 19 Czerwca Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca Jestem na TAK ! Z tego co zauważyłem Wróbelkowi spodobał się RM i gra tam aktywnie, do tego to ogarnięta osoba. +ogar +aktywność +doświadczenie (4k) mówi samo za siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 22 Czerwca Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca (edytowane) na nie srasz wyżej niż dupę masz jesteś strasznie nie miły , oschły , nic nie wnosisz do społeczności . nie wiem czy dobrze policzyłem ale nadal w 2 tygodnie od ostatniego podania nie wyrobiłeś 24 h i piszesz kolejne podanie mimo jasnego przesłania przez właściciela tego serwera ... Edytowane 22 Czerwca przez PoProstuKsawery 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 23 Czerwca Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Zdecydowanie na TAK Na serwerze często brakuje admina i ludzie np latają z wh, A jak widać podań nie ma za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 26 Czerwca Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca jestem na tak + przyda się aktywny admin ogarniający cheaterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whit3 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Na nie, nie gra zbyt często.👎 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeptimoJ Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Jestem na Nie. Za mała aktywność na serwerze. Aktywność po 4 czy 9 minut to nie jest aktywność. Masz wyrobione minimum do złożenia podania, po czym przestajesz grać. Wystarczy powodów? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nex1771 Opublikowano 8 Lipca Udostępnij Opublikowano 8 Lipca Jestem na nie -z tego co kojarzę to byłeś jedną z osób, które pokonywał anty afk, mimo że działał poprawnie -aktywność 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drifciu Opublikowano 10 Lipca Udostępnij Opublikowano 10 Lipca Jestem na Nie Widać po tobie że jesteś kumaty i posiadasz admina więc umiesz w sb. Tylko jest jeden duży minus: -niestety nie widywałem cię ostatnio na serwerze więc podejrzewam że nie masz za dużo godzin spędzonych na nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7days Opublikowano 12 Lipca Udostępnij Opublikowano 12 Lipca Podanie odrzucone na prośbę autora. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi