DOMINO Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Elo propka: Rodzaj:Modyfikacja istniejącej rzeczy Opis: Wyrzucenie pluginu afk kick i "kamp" kick, zmniejszenie czasu rundy na 2:30 Dlaczego uważasz, że to dobry pomysł?: Plugin, który źle działa, plugin który powoduje że każdy raszuje, za długi czas rundy przez co gracze za długo zwlekają z akcją o wpisywaniu fraz nie wspomnę. 2 1 Nazwy tematów muszą określać ich treść. Zmieniam. Przez Rastafari, 10 Czerwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 15 Czerwca Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca Na tak ! Zbyt wiele nie pograłem ale też zdążyłem to zauważyć. Ewentualnie jeśli nie chcielibyście wyrzucać to można by po prostu lekko to dopracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Na tak Chodzenie na shifcie dłuższy czas również powoduje komunikat o AFK(Przykład: klasa assasin). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrumBrum Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Kompletnie się nie zgadzam, że AntyAFK nie działa i widzę to po logach, każdy kto narzeka na anty afka, praktycznie się nie rusza. Na przykładzie waszej trójki wycinki z logów: Spoiler A jedyne co trzeba zrobić, aby nie zostać uznanym za AFK, trzeba tylko przez sekundę (przy rangach ze speedem <= 1.2, przy speedzie większym jest to niecałe pół sekundy) przytrzymać W bez shifta. W dniu 10.06.2023 o 13:20, DOMINO napisał: z akcją o wpisywaniu fraz nie wspomnę. Tu akurat przyznaję, przepisywanie fraz niepotrzebnie utrudnia życie. Zostało już to wyłączone. Dodałem wam komunikat na środku ekranu, aby na pewno nikt nie przeoczył, że za chwilę zostaniecie uznani za AFK'a. Powinno wam starczyć, aby wiedzieć kiedy przez chwilę przytrzymać "W". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrumBrum Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Propozycja odrzucona Twoja propozycja nie przykuła naszej uwagi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi