kacperk49 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Nick: Kacperk49 Imię: ^^ Wiek: 23 ( mentalnie 5 lat młodszy ez) Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: Jestem na arenie już trochę czasu właściwie to cały ten czas jako Admin kultowego serwera JB. Zaangażowanie jak coś robię to wkładam w to 100% i ostatni atut to na pewno aktywność tabelki z tygodnia na tydzień od roku nie spadły poniżej normy. Wydaje mi się, że nie mam kija i nie odmawiam pomocy graczom. Doświadczenie w ocenianiu demek: Małe, oglądałem tylko wtedy gdy była taka potrzeba. Jak długo gram w CS:GO?: ciężko zliczyć lata ale na pewno ponad 3 (1,5k godzin) na starym koncie 3k. Ile czasu poświęcam forum dziennie: +/- 1h zerkam gdy tylko pojawi się coś nowego. Znajomość SM: 3/5 Link do profilu steam: KLIKSON Kontakt: Steam, DC KacperVon#3557 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 (edytowane) Na Tak +posiadacz IQ (jako jeden z nielicznych) +chęci +pracowitość +ponad roczny admin JB +wiek - staż ale szybciutko się nauczy Edytowane 6 Czerwca 2023 przez inatimer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Na tak Umie uważnie oglądać 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcqueen Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Na tak +stary +miły +pracowity +już trochę jest na arenie +pomocny taktaktak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 + Admin JB + Wiek + Przyda się ktoś w ekipie kto się angażuję, ale patrząc na to, że aktualnie klepię się z ksawerym o skargi to może być ciężko abyś sobie jakąś wziął więc musisz być gotów na wszystko 10 godzin temu, kacperk49 napisał: Ile czasu poświęcam forum dziennie: +/- 1h Musisz być czujnym TAK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 na tak zapierdalasz merolem , jesteś giga bogaty , masz fajną mamusie którą często odwiedzam 1 To nie są argumenty, spam. Przez naiz, 10 Czerwca 2023, edytowane 11 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Na tak Ogarnia teorie i praktyke Dobre podejście do ludzi Długi staż areniaka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 8 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2023 na tak mój tata doświadczenie w byciu dobrym ogarnia garda 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Tak +Wiek,doswiadczenie,aktywnosc,podanie,garda Nie znam typa ale wydaje siue git 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 10 Czerwca 2023 Moderator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 na tak umie w jb w miare spokojny chlopaczek 2 Prowokacja Przez naiz, 10 Czerwca 2023, edytowane 11 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 tak +ogar +wiek -mentalnie jestes 15 lat młodszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Czerwca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi