Oski Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Nick: .Oski. Imię: Oscar Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę AC / UB Team?: Jestem już jakiś czas na sieci, znam taryfikator oraz regulamin i chciałbym spróbować czegoś nowego. Jestem osobą obiektywną, trzymam dystans do ludzi i staram się pomagać i nie pchać się w kłótnie. Jestem pomocny i pracowity. Doświadczenie w ocenianiu demek: Dobre Jak długo gram w CS:GO?: 3 lat Ile czasu poświęcam forum dziennie: Jestem na forum codziennie, zazwyczaj gdy jestem na kompie to mam w tle odpalone Znajomość SM: 3/5 Link do profilu steam: : https://steamcommunity.com/profiles/76561199026545948/ Kontakt: Steam lub discord: .Oski.#0280 4 2 Zmieniam skalę SM Dodaję tag UBT Przez Rastafari, 6 Czerwca 2023, edytowane 6 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Tutaj również na tak, myślę, że reakcje też na to wskazują Pozytywne strony: + Aktywność na forum(uczestniczenie w głosowaniu na serwery, odpowiadanie na wszelakie propozycje wraz z podaniami na admina i wypowiadanie się w życiu forum) Negatywne strony: - Te dziwne skargi szibusa na Ciebie, ale @ kacperk49 miał też takie skargi podobne, lecz nie ma co na to patrzeć bo ogólnie jesteś spoko osobą i chętnie bym Cię zobaczył w tej roli tak samo jak i Kacpra, więc jakaś rywalizacja jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Na tak +Szybko się uczy +Bezkonfliktowy, miły +Aktywny na forum 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 (edytowane) Spoko jesteś ale jak dla mnie na samej sieci jesteś za krótko żeby dostać taką rangę + kacperk49 lepszy kandydat (moim zdaniem) na NIE Edytowane 7 Czerwca 2023 przez KIJO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoProstuKsawery Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 na tak miły pomocny giga czad @ KIJO żałosne , ja byłem adminem po miesiącu grania a ubt po 2 miesiącach i w czym problem ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 3 minuty temu, PoProstuKsawery napisał: @ KIJO żałosne , ja byłem adminem po miesiącu grania a ubt po 2 miesiącach i w czym problem ? Nie chce żeby był takim samym ego topem jak ty po tych 2 miesiącach 1 1 1 Zakaz prowokowania innych użytkowników, spam pod podaniem. Stosuj się do regulaminu forum. Przez Rastafari, 7 Czerwca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Tak mily fan zlomka ogarniety checi pozdro od zloma! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Na nie -słabo ogarniasz na OM i tak szczerze to jedyny minus ale duży zostan jeszcze przy OM 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 NA TAK +mily bez konfliktowy +bez stronny POZDRAWIAM JA 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Pawel Opublikowano 14 Czerwca 2023 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Podanie przyjęte Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi