naiz Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Propozycja: Zmniejszenie użyteczności gangów, ulepszanie swojego konta. Treść: Przeniesienie istotnych bonusów typu hp/speed z gangu do bonusów postaci. Swoją postać będziemy ulepszać na zasadzie gangów, natomiast z mniejszymi opłatami. Będzie możliwosć inwestowania w siebie, a nie gang innej osoby. Gangi będą, natomiast będą miały mniej istotne bonusy, typu trails/model. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dixit1337 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Po zastanowieniu się jednak ulepszanie siebie będzie bardziej opłacalne niż gang kogoś innego, bo jest zawsze ryzyko, że ktoś może Cię z niego wyrzucić z niewiadomych przyczyn i wtedy wychodzi na to, że kredyty poszły w błoto. Gangi były bo były, osoby się dawały sobie nawzajem jak się lubiły, nawet jak były z innych gangów, ale też z innej strony fajne to było jak się grupką znajomych zbierało po 1 milion kredytów by coś ulepszyć razem. Ale jestem na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Godzinę temu, Dixit1337 napisał: bo jest zawsze ryzyko, że ktoś może Cię z niego wyrzucić z niewiadomych przyczyn i wtedy wychodzi na to, że kredyty poszły w błoto. Lub można wprowadzić obowiązkową rejestrację gangu żeby takich sytuacji nie było. Sama propozycja jest ciekawa i ma sens ale jak dla mnie to na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 7 minut temu, KIJO napisał: Lub można wprowadzić obowiązkową rejestrację gangu żeby takich sytuacji nie było. Dokładnie 1 godzinę temu, naiz napisał: Propozycja: Zmniejszenie użyteczności gangów, ulepszanie swojego konta. Treść: Przeniesienie istotnych bonusów typu hp/speed z gangu do bonusów postaci. Swoją postać będziemy ulepszać na zasadzie gangów, natomiast z mniejszymi opłatami. Będzie możliwosć inwestowania w siebie, a nie gang innej osoby. Gangi będą, natomiast będą miały mniej istotne bonusy, typu trails/model. Bardzo fajny pomysł wkońcu ruszyłeś mózgiem Jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Bardzo fajna propozycja, mi się podoba. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincior Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Pomysł okej ale stare gangi są ciekawsze. Jestem na nie 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Na nie Trzeba by dobrze podzielić bonusy na postać i gangi by TT nie bylo zbyt silne Przy podziale trzeba by oddac fajki za ulepszenia obecne juz w gangach ktore mialy by przejsc na poszczegole postacie grqczy.(w innym przypadku co dzieje sie z fajkami za obecne ulepszenia) Jak dla mnie nie potrzebne a niemozliwość wyrzucenia z gangu np osoby nieaktywnej lub ktora ci po czasie nie pasuję dla mnie odpada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperk49 Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 Jestem na tak ! generalnie super by było gdyby coś takiego się udało zrobić. Gangi do samych modeli itp a ulepszenia bezpośrednio przypisane do gracza. Zajebisty pomysł, kiedyś na 1.6 wgl gangów nie było i ludzie dawali radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rdr Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 jako og gracz dr+klasy jestem NA NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 16 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2023 (edytowane) stare gangi lepsze na Nie Edytowane 16 Czerwca 2023 przez Wrobel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XanaX Opublikowano 27 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2023 nie wiem o co chodzi ale buja na tak bo tak #kiedydr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 28 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi