Skocz do zawartości

Zmiana gangów

Udostępnij

naiz

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja: Zmniejszenie użyteczności gangów, ulepszanie swojego konta.
Treść: Przeniesienie istotnych bonusów typu hp/speed z gangu do bonusów postaci. Swoją postać będziemy ulepszać na zasadzie gangów, natomiast z mniejszymi opłatami. Będzie możliwosć inwestowania w siebie, a nie gang innej osoby. Gangi będą, natomiast będą miały mniej istotne bonusy, typu trails/model.

• Lubię to! 3

Po zastanowieniu się jednak ulepszanie siebie będzie bardziej opłacalne niż gang kogoś innego, bo jest zawsze ryzyko, że ktoś może Cię z niego wyrzucić z niewiadomych przyczyn i wtedy wychodzi na to, że kredyty poszły w błoto.
Gangi były bo były, osoby się dawały sobie nawzajem jak się lubiły, nawet jak były z innych gangów, ale też z innej strony fajne to było jak się grupką znajomych zbierało po 1 milion kredytów by coś ulepszyć razem.

Ale jestem na :yes:

Godzinę temu, Dixit1337 napisał:

bo jest zawsze ryzyko, że ktoś może Cię z niego wyrzucić z niewiadomych przyczyn i wtedy wychodzi na to, że kredyty poszły w błoto.

Lub można wprowadzić obowiązkową rejestrację gangu żeby takich sytuacji nie było.

Sama propozycja jest ciekawa i ma sens ale jak dla mnie to na NIE

7 minut temu, KIJO napisał:

Lub można wprowadzić obowiązkową rejestrację gangu żeby takich sytuacji nie było.

Dokładnie :)

1 godzinę temu, naiz napisał:

Propozycja: Zmniejszenie użyteczności gangów, ulepszanie swojego konta.
Treść: Przeniesienie istotnych bonusów typu hp/speed z gangu do bonusów postaci. Swoją postać będziemy ulepszać na zasadzie gangów, natomiast z mniejszymi opłatami. Będzie możliwosć inwestowania w siebie, a nie gang innej osoby. Gangi będą, natomiast będą miały mniej istotne bonusy, typu trails/model.

Bardzo fajny pomysł wkońcu ruszyłeś mózgiem <3 Jak najbardziej na tak :D

Na nie

Trzeba by dobrze podzielić bonusy na postać i gangi by TT nie bylo zbyt silne

Przy podziale trzeba by oddac fajki za ulepszenia obecne juz w gangach ktore mialy by przejsc na poszczegole postacie grqczy.(w innym przypadku co dzieje sie z fajkami za obecne ulepszenia)

Jak dla mnie nie potrzebne a niemozliwość wyrzucenia z gangu np osoby nieaktywnej lub ktora ci po czasie nie pasuję dla mnie odpada 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • Tomgra zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności