SPlasher Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Nick: : $Plasher Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem miły, pomocny szybko się uczę i jestem osobą, która szybko umie doprowadzic do porozumienia Doświadczenie w adminowaniu: Nie miałem nigdy admina ,ale poduczylem sie od innych adminów W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: staram się być zawsze i o każdej porze Link GT:https://www.gametracker.com/player/[KBN] %24Plasher/51.38.142.179:27015/ Znajomość SM: pomiędzy 2/5 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198972113191/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina i Jailbreak?: oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slodki Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja na tak +miły +pomocny +i widać ze się stara 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 24 Maja Udostępnij Opublikowano 24 Maja Na tak -stary -aktywnosc okres probny dla niego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kartosowski Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja - tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haqu Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja Na tak Jeden ze starszych graczy Aktywny Lubiany Ogarniety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja na tak: +aktywny +miły +pomocny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 25 Maja Udostępnij Opublikowano 25 Maja ktoś, komu można zaufać i wziąć bez większych kłopotów, tak ogarnięty pomocny miły 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Jak na moje okres próbny i zobaczy sie co dalej +aktywność +potrafi wytłumaczyć zasady panujące na serwerze +kulturka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wylocik Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Oczywiscie ze tak, kandydat jakich mało. +aktywny +dojrzaly +bez konfliktowy +pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inatimer Opublikowano 26 Maja Udostępnij Opublikowano 26 Maja Podanie odrzucone Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi